Yasak Elma 20. bölüm özet. Kemal Halit'in yeni ortağı olur

Geçen bölüm sonunda Kemal ve Yıldız'ı öpüşürken görenin Zeynep olduğunu görürüz. Kız ablasına çok kızar. Yıldız Halit'e beni denemek için yaptığını anladım diyip kestirip atar. Kredi kartını da bırakıp kendisi ile ilgili kararını vermesini isteyip gider. Yıldız'ın kafasında Kemal'le konuşmaları dönüp durur. Kafası karışmıştır.

Alihan ve Hira evde takılırken ablası Zerrin gelir. Hira'yı orada gördüğüne sevinir. Olanları Alihan Hakan'a anlatır. Zeynep şirkette Caner ve Emir'e olanları anlatıp bir daha onun hakkında konuşma yasağı getirir. Zeynep ofiste Alihan'a sağlam laf sokar.

Ender Yıldız'ı denemek için yaptığı banka oyunun sonucunu bekler. İşe yaramadığını görünce sinirlenir ama belli etmez. Ender yine bir plan peşindedir. Halit'in en büyük düşmanıyla temas kurmanın peşindedir. Adamın gittiği bir golf kulübü girişinde araba kazası oyunu yapıp telefonunu adama vermeyi başarır. 

Zeynep'e ulaşamayan Yıldız yine Kemal'den yardım ister. Adam gidip Zeynep'le konuşup işi bırakacağına söz verir.. Yıldız Kemal'e gidip gelecekle ilgili konuşur. Halit Yıldız'a gerdanlık alınca kadın fikrini hemen değiştirir ve Kemal'e Halit'le kalacağını söyler. Kemal de istifa eder

Zeynep de Alihan da diğerine kızıp inat ettiği için akşam Cem ve Hira ile yemeğe karar verirler. Alihan evde akşam için hazırlanırken Hira gelir ve adamın kasasından çıkardığı alyans ve tek taşı görür. Zeynep için alınan yüzüklerin kendisine alındığını zanneder. İki çift yemekte karşılaşır.

Halit'in şirket otel için fazla para harcadığından yeni bir yatırımcı bulmak ister. Atakan diye biriyle temas kurup adamlarıyla görüşür. Hiç görüşmezler ama Atakan ismindeki kişi ortak olur

Zehra bir arkadaşının doğum gününe gitmek isteyince Kemal götürüp bekler. Evde odasına götürünce Yıldız adamı kıskanır. Ertesi sabah da Zehra'yı uyarır. Zehra bunu anlatınca Ender Kemal'i yine Yıldız'la ilgili sıkıştırır.

Ertesi gün sabah Hira; Zeynep ve Yıldız'a bulduğu yüzükleri bulduğunu ve evlenme teklifi edeceğini anlatır. Akşam evde yine yüzüklere bakan Hira bu sefer yüzüklere yine bakar ve geçmişe ait tarihler görüp bozulur. Tarihleri Zeynep'e anlatınca her şeyi anlar. Zeynep olanları anlatınca Hira çok kızar. Alihan'a da Zeynep'e de öfke kusar.

Emir ve Lila arasında hisler gelişir. Yıldız ve Zeynep'e kahve içmek için gittikleri yerde yakalanırlar. İki kız kardeş de onları uyarıp ayırır.

Ender adamla yemek yemek için buluşunca Halit onu görüp kıskanıp merak eder. Ender Kemal'in işten ayrıldığını duyunca telaşlanır ama anlamaz. Akşam davette de tedirginliği sürer. Halit'in rakibi olan adam da davete Ender'in misafiri olarak gelir. Davete Atakan ismini kullanarak yeni yatırımcısı olarak şöförü Kemal girer. Herkes şaşkın kalakalır

Alihan; Hakan'ın yardımıyla Zeynep'i evine getirtir. Yüzükleri gerçek sahibine vermek istediğini söyleyip kıza uzatır.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder