Bir Deli Rüzgar 4. bölüm özet, Uğur Gökçe'yi koruması altına aldı


Fox'un sevilen dizisi Bir Deli Rüzgar 4. bölümde Eren Yıldız ile sözleşme imzalayan Gökçe, asıl patroununun Ayhan bey adında biri olduğunu öğreniyor. Ayhan Bey'in gece düzenlediği davete Tunahan ile birlikte diiyor. Gökçe'ye imzalatılan sözleşemnin çok ağır olduğunu gören Uğur kızı uyarıyor Gökçe dinlemeyince gece  davete gidip Gökçe'yi zorla alıp eve götürüyor. Gece orada kalan Gökçe ona önce kızıyor ama sonra bunu iyiliği için yaptığını anlayıp sözünü dinliyor Uğur'un.

Melike Candan ise gelip oğluyla konuşmak istiyor. Uğur ona çok kötü davranıyor, butün biriktirdiği bir araya getirdiği gazete kupürlerini, dergileri başından aşağıya fırlatıyor annesinin. Sonra onun konuşmasına fırsat vermeden çıkıp gidiyor evden.
Bu arada Gökçe, Uğur'u daha yakından tanıma fırsatı tanıyor, onun nasıl duyarlı biri olduğunu, çocuklarla nasıl iyi anlaştığını görüyor. Bu arada ikisi de birbirine yakınlaşmaya başlıyorlar.

Melike ve Tunahan parasızlar, kirayı ödeyemiyorlar. Bunu öğrenen doktor Cenap Bey altı aylık kiralarını ödüyor, hiç haber vermeden.

Ayhan Bey, Gökçe'nin kontrata rağmen onlarla çalışmasını engellediği için Uğur'a kızgın, gece kulübünde olay çıkarması için adamlar yollattı.

Geçmişte ise zor durumda kalan Sevim Soylu seçimini yapıp gidip bebeğini aldırıyor. sonra da derdinden içip sarhoş şekilde sahneye çıkıyor. Sahnede bayılınca onun yerine Melike çıkıp söylüyor şarkıları.

Sevim Soylu kuliste düşüp bayılıyor, kanaması oluyor. Hastanede kürtaj yaptırdığını söylüyor doktor. Ahmet Batur çılgına dönüyor. Sevim ise kendini kurtarmak için bütün suçu Melike'nin üstüne atıyor, "O yaptı, beni tehdit etti" diyor. Ahmet Batur da Melike'yi cezalandırmak üzere bulup getirmesi için kardeşi Reşat'ı görevlendiriyor.

Reşat'ın adamı Melike'yi zorla otelden alıp bir yere götürüyor. Melike korku içinde gidiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder