Söz Dizisi 57. bölüm özet. Yavuz'un hastalığı nedir

Söz dizisinin bu bölümde İstanbul da oluşan patlamanın kuvvet komutanı Murat paşanın konvoyuna düzenlendiği ortaya çıkar. Hastaneye sevk edilen yaralıların yanı sıra şehitler de vardır. Paşanın durumu ağırdır. Bakan bey de bilgi almak ve ziyaret için hastaneye gelecektir. Üst düzey güvenlik sağlanır. Tim de güvenliğe destek amaçlı oraya gelir.

Hastaneye kadın bir canlı bomba sızar. Savcı Derya; dikkati sayesinde kadınla temas kurar. Hastaneyi boşaltırlar. Ameliyathane ve yoğun bakımı bırakamadıkları için bazı siviller hastanede kalır. Sivilleri tehlikeye atmamak için canlı bombayı öldürme emri alırlar ama Derya kadını ikna edip elinden tetiği alır. Böylece bir de itirafçıları olmuştur.

Fethi ve Eylem beraberken yine bir telefon gelir. Telefondaki kadın Fethi'ye onu özlediğini söyler. Bu durum Eylem ile tartışmalarına sebep olur ama sonra olay tatlıya bağlanır. Mücahit de Melisa ile buluşur. Kız Nazlı'lardan çıkıp bir arkadaşına gideceğini söyler ama tek başına gece sokakta kalır. Birileri kızı zorla arabaya bindirir.

Kopuk tüm kovmalarına rağmen gitmez. Yavuz'u zor bir durumdan kurtarır. Böylece usta ve Yavuz; onu da gizli istihbarat takımlarına dahil ederler.

İstihbarat da tam gaz patlamaya neden olan kişileri araştırmaya başlar. Yavuzlara hava limanından giriş yapan bir paralı askerin bilgisi gelir. Zorlu bir kaçma kovalamacadan sonra Yavuz adamı yakalar ve ondan silah satıcısı biriyle buluşacağı ve örgüte silah satılacağı bilgisini alır. Tim silah satıcısının peşine düşer. Bir kaç atlatmadan sonra tim adamın nerede olduğunu bulur ama yola çıktıklarında kalabalık bir silahlı grup önlerini keser.

Yavuz'un paralı askeri alırken ki görüntüleri yanlışlıkla rütuşlanmadan Savcı Derya'ya gider. Yavuz elindeki kendi kimliğinin gizlendiği görüntülerle Derya'nın elindeki görüntüleri değiştirmek için kadının evine gider. Değiştirmeyi başarır ama hastalanır. Derya evde müdahale etmeye çalışır ama ateşini düşüremeyince hastaneye götürür. Hastanede tetkikler yapıldığında Dragan'ın Yavuz'a verdiği ilacın tehlikeli bir virüs olduğu ve en fazla 6 ay ömrünün kaldığını öğrenirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder