Bizim Hikaye 44. bölüm özet. Barış daha fazla duygularına hakim olamıyor

Fox Tv de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde geçen bölüm sonunda Barış; Filiz'in Selim ile evlilik hazırlığında olduğuna inanıp misilleme olarak karısı ve çocuğunu çalıştığı sağlık ocağına getirir. Onları mutlu mesut gören Filiz de iş anlaşması yaptıklarında yemek sözü verdiği Selim'i arayıp Barış'a nispet olsun diye yemeğe çıkar.

İki tarafta birbirlerini kıskandırmaya misilleme yapmaya çalışırken en çok kendilerine zarar verirler. Filiz nefes alamayıp arabadan iner ve kendisini eve götürtür. Barış da ailecek gittikleri cafede bir süre tuvalette kendisini toparladıktan sonra masaya döndüğünde oğlunun hastalandığını görüp panikler. Konuşmalar ve telaştan anlaşıldığı kadarıyla Barış'ın oğlu Savaş oldukça hasta galiba. Barış'ın oğluna hayat enerjisi vermek ve doktor olarak ilgilenmek için yeniden evlendiğini düşünüyoruz

Tülaylarda kalan Zeynep kadının kafasının yerinde olmamasını kullanarak sürekli istediklerini yaptırır. Kadına alış veriş ve yenilenme konusunda saz verir. İş Tufan'ı evden atmaya kadar gider. Zeynep bir süre kaldığı evin Barış'a ait olduğunu öğrenince gidip onunla konuşur. Hikmet'le evli olduklarını; hamile olduğunu ve kalacak yerleri olmamasına rağmen Filiz'in onların o evde kalmasına izin vermediğini söyler. Barış duruma üzülüp istedikleri kadar kalabileceklerini söyler.

Barış'ın gözü istemese de sürekli yan taraftadır. Elibolların sürekli aktif hayatları yüzünden gelip giden avukat sinirini bozmaktadır. Kıskançlık anında Filiz'e kayın peder, evlilik hazırlığı falan lafı eder. Her fırsatta Filiz'e Selim'le ilgili laf sokar.

Fikri akıl hastanesinde ismini bilmeden mutlu mutlu yaşamaktadır. Babalarını bulmayı kafalarına koyan ikili bir video çekip internete koyar. Babalarını aradıklarını duyurdukları videoyu akıl hastanesindeki bir görevli görüp Fikri'nin yerini haber verir. Filiz kardeşlerinden aldığı bu haberle Selim ile gidip babasını eve getirir. Ancak Fikri bu fakirlik ve kalabalıktan şikayetçidir.

Hikmet karısıyla ilgili söz sahibi olamadığı ve bir karar alınmadığı için kızıp evi terk eder. İş arayıp, bulup, ev tutup ailesini geçindirecekmiş. Onun gitmesinin ardından Fikret ve Kiraz yine Filiz'i suçlar. Hikmet geceleri Tufan'ın kahvesinde kalır. Filiz yan evdeki duruma da müdahale edip Zeynep'i eve getirir. Hikmet'i de eve döndürür. Zeynep o kadar Barış'ın evine geçmek ister ki söyleme demelerine rağmen Hikmet'e Barış'ın Filiz'in komşusu olduğunu söyler. Hikmet delirir.

Rahmet okulda Deniz'i erkek arkadaşı Tolga ile görüp kıskanır. Derin'le ilgilenemez; kıza konsatre olamaz. Derin matematik bölüm başkanıyla Rahmet için konuşur ama çocuk Derin'e kızar. Derin'in üzülmesine sebep olan laflar söyler. Diğer tarafta Deniz okul yönetiminden izin alıp festival düzenlemeye başlar. İki hademe istediğinde Rahmet gönüllü olur. Denîz Rahmet'i sürekli aşağılarken çocuk da sürekli kıza laf sokar.

Baronun düzenlediği geceye Selim'in arkadaşı Filiz ve onun için davetiye alır. Selim kızı çağırmakta tereddütlüdür. O kadar olay arasında zorlukla söyleyebilir. Filiz kabul etmese de Delibol ailesinden bunaldığı bir an Selim ile gitmeyi kabul eder. Barış'ın savcı karısı da gelecekler listedinde Selim ve Filiz'in ismini görünce Barış'ı da gelmeye ikna eder.

Davete ilk Barış ve karısı gelir. Ardından içeri giren Filiz'i gören savcı mahsustan Barış'ın yakasını falan düzeltip boynuna dokunur. Bu görüntü ve karı kocanın orada olması Filiz'i allak bullak eder. Barış da Filiz'i gördüğünde etrafına bakar ve telefonla konuşan Selim'i görür. Filiz salondan çıktığında Barış da onun peşinden gider. İkili ateşli bir kavgaya tutuşur. Filiz sinirle Barış'a kayın peder lafının yanlış olduğunu; gördüğü adamın müşteri olduğunu ve Selim'le de aralarında bir şey olmadığını anlatır. Barış kızın hayatında biri olmadığını duyunca dayanamayıp Filiz'i tutkulu bir şekilde öper. Filiz de şaşırmasına rağmen hala aşık olduğu adama karşılık verir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder