Yasak Elma 16. bölüm özet, Hayal kırıklığına uğrayan Zeynep yeni bir karar aldı


Fox'un ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma 16. bölümde Zeynep, Alihan yüzünden yaşadığı son hayal kırıklığını unutamadı. Geçen bölümün sonunda Alihan'la buluşacakları yere gelen Zeynep, bekledi bekledi, gelen giden olmayınca büyük bir hayal kırıklığıyla döndü. Zeynep çok kırgındı. Alihan kendini açıklamak istedi, Zeynep dinlemek istemedi. Çünkü çok kırılmıştı şimdiye kadar. Oysa alihan'ın çok geçerli bir nedeni vardı. Yeğeni Lila'ya yardım ettiği için gelememişti buluşmaya. Lila kimseye anlatmamasını istediği için bunu Zeynep'e de söyleyemedi Alihan. Kızcağız da Alihan'ın son anda yine korktuğunu ve onun için gelmediğini zannetti.

Bu arada Cem, Zeynep'le konuştu, ona olan duygularını açtı. Zeynep birinin onu çok üzdüğünü ve yeni bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Ama Yıldız bu ilişki için çabalamaya başaldı. Hem Zeynep'e baskı yaptı, hem Cem'i cesaretlendirdi, diğer yandan da Alihan'ın yanında onların sevgili olduklarını söyledi.

Diğer yandan Ender, Yıldız'ın eski kocası olduğunu söyleyerek kapısına gelen adam sayesinde Yıldızla Halit'i ayıracağından emin bir şekilde planını kurdu. Çocuğu önce kendine şoför olarak işe başlattı. Sonra da oğlu Erim'in şoförünün işten atılmasını sağladı. Bir tuzak kurdu adam ve işinden etti.

yıldız'ın ise mağaza üzerinden para alışverişi yüzünden başı derde girdi. Halit onu bu kadar çok harcadığı için uyardı. O da Defne'den yardım istedi, o da borcunu ödedi onun. Başını iyice derde sokacağından habersiz bir şekilde kadına minnettar oldu Yıldız. Defne hep yanlış yönlendiriyor Yıldız'ı; dost görünümlü düşman yani.

Gece kulübünde tesadüfen karşılaşan Alihan ile Hira'nın sevgili olduklarını duyan yani öyle zanneden Zeynep gidip Cem'e teklifini kabul ettiğini, denemek istediğini söyledi.

Diğer yandan Yıldız, evde eski kocası Kemal ile karşılaşınca şaşkına döndü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder