Can Kırıkları 4. bölüm özet. Haşmet Leyla'yı tehdit ediyor

Haşmet Leyla'yı geçmişini ortaya dökmekle tehdit eder.

Kerem ise Ercüment'in karısını tehdit etmesi ve bu videonun yayılmasını kaldıramaz. Karısına bu davadan çekilmesini söyler. Karısı çekilmeyince bütün davaları Kerem alır.

Cihan ise kardeşini kurtarabilmek için karısını polise teslim etmekle kayın pederini tehdit eder. Haşmet Ercüment'in elinde olduğunu ve bırakacağını söyler; sonrada lafından dönüp 3 gün içinde kardeşini bulup getireceğine söz verir.

Emniyette ise adli tıpçıyı öldüren Nazmi'nin daha önceden de Leyla'nın kafasına silah dayayıp kaçan adam olduğu ve yakalandığı haberi gündemdedir. Sorguya Leyla da girer ama adam Leyla'yı çok sinirlendirince kadın kontrolünü kaybeder.

Kiralık katil Nazmi herkesin gözü önünde Hande'nin silahını alıp kafasına sıkar. Hande ve Leyla emniyette gerilirler. Hande'ye soruşturma açılır. Aslan Hande'nin haline gözyaşlarına üzülür. Kızı evine bırakırken Hande Aslan'ı öper. Bu arada Nazmi'yi karısı ve kızıyla tehdit edip kendisini öldürmesini isteyen ve Cihan'a köstebeklik yapan da Hande imiş

Nazmi'nin vurduğu adli tıpçının hazırladığı Pınar'a ait dosya güvenilir olmadığından mezarın açılması için karar çıkartırlar. Pınar'ın mezarı açılır ama içinin boş olduğunu gören herkes şaşkındır

Zeynep okulda videoyu yükleyen çocuğa bağırınca Oya akşam eve gelmez. Zeynep'in babasının yanında olduğunu öğrenince gidip kızı alırlar.

Leyla; Zeynep'e Cihan'la sahte nikahları ve gitmek isteyince uçurumdan nasıl atıldığını anlatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder