Söz Dizisi 56. bölüm özet. Yavuz kendi mezarını kazıyor

Dragan'ın adamları Yavuz'u yakalar ve ona getirir. Dragan Yavuz'a bir çeşit işkence hazırlar. Şırınga ile verdiği bir ilaç sayesinde dev ekranlarda Yavuz'a sevdiklerini gösterir. Yavuz sürekli onların görüntülerini duyunca ilacın da etkisiyle kötüleşir. Yavuz da boş durmaz ve Dragan'ı sinir eder.

Tim ise kendilerine Yavuz'un yardım ettiğinden habersiz Erdal'ı yakalar. Nisan'a haber gittiğinde hemen Dragan'ı arar. Dragan Erdal'ın telefonunda timi arar ve Yavuz'la takas yapmak ister. Fethi hemen Erdem Albay'a haber verir. Timin içinde Yavuz'la değiş tokuşu kabul edip etmeme konusunda tartışma çıkar. Fethi sonunda sorumluluğu alıp değiş tokuşun yapılacağı adrese gider. Oraya gelenlerle tim arasında çatışma çıkar. Tim oradakileri etkisiz hale getirir.

Meğerse gelenler Albay Erdem ve askerleriymiş. Erdal'ı korkutup Dragan'dan uzaklaştırıp konuşturmak için bir oyun düzenlemişler. Erdal hemen Cemal'in adını verir. Cemal örgütün lojistik sorumlusuymuş. Gönül eğlencesi için her hafta bir gün iyi korunan bir eve gidermiş

Erdal'ın söylediklerini istihbarat doğrulayınca adamı Dragan'a vermek için değiş tokuş yerine gidilir. Dragan Erdal'ı alır ama Yavuz yerine başka birini verir. İstihbarat Erdal'ı vermeden önce derisinin altına takip chipi yerleştirirler. Dragan adamın hareketlerinden konuştuğunu anlar ve Erdal'ı öldürür. Takip edildiklerini de anlayınca kendisi kaçar; adamlarına da Yavuz'u başka yere götürmelerini söyler. Yavuz hepsinin hakkından gelir. Tim de oraya gelip Yavuz'u alır.

Erdal'ın verdiği adrese giden tim cemal isimli teröristin geldiğini tespit eder. Kalabalık teröristleri görünce insansız hava aracıyla ateş edilmesini planlarken içeriye bir kadın ve bir erkek çocuğu da girer. Havadan ateşi durdurup kendileri saldırır. Cemal; kadını ve çocuğu bırakıp kaçsa da Fethi'nin keskin nişancılığı sayesinde aracı durdurulur. Adam teslim olmayıp silaha sarılınca öldürülür.

Melisa telaşla Keşanlı'yı arar. Ev arkadaşıyla tartıştığını kalacak yere ihtiyacı olduğunu söyler. Keşanlı da Nazlı'yı arayıp Melisa'nın yanına gönderir. Melisa yine takip edilmektedir. Nazlı bir numara çevirip adamları atlatır. Evine götürüp misafir eder.

Nisan'ı araştıran Derya; kadını emniyete çağırıp sorgular. Ancak bu hareketi üstlerince tepkiye yol açar. Nisan'a Baran'ın Erdal'ın Cemal'in yakalanıp öldürüldüğü haberlerinin ardından Yavuz'un kaçtığı haberi gelir. Nisan tüm bu hezimetlerin ardından yeni bir plan yaparak Türkiye Cumhuriyetine yardım edenlerden birilerini öldürerek misilleme yapmaya karar verir.

Yavuz eve döndüğünde kötüdür. Aldığı ilacında etkisiyle hala ölen sevdiklerinin görüntülerini görmekte onların kendi yüzünden öldüğüne inanmaktadır. Mezarlığa gidip kendi mezarını kazar. Kopuk'un ve ustasının uyarılarına rağmen kendisini öldürmeyi istemektedir.

Fethi komutasındaki tim de helikopterle İstanbul'a dönerken bir den bir patlama olur. Yavuz'unda tam kafasına sıkacakken duyduğu patlama Nisan'ın misilleme amaçlı yaptığı hain saldırıdır. Kara yolunda escort eşliğinde ilerleyen makam araçlarını patlatmıştır. İçinde kim olduğunu henüz göremeyiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder