Bir Deli Rüzgar 6. bölümüyle final yaptı, Gökçe babasını bulduğu anda kaybetti


Fox'un aslında birçok kişi tarafından sevilerek izlenen dizisi Bir Deli Rüzgar, reytingleri yetersiz geldiği için final yaptı. Altıncı bölümüyle izleyicisine veda eden dizide erken final için herşey hızlandırılmış durumdaydı. Ayhan Bey, Gökçe'ye babasını bulacağını söyledi. Üvey babaya para verdi, gerçek babanın ismini öğrendi. Bu sırada Uğur annesi Melike Candan'a inanmış durumda, bahsettiği Kuzgun'u bulmak için uğraştı, ondan önce Reşat'ın sadık adamı Firuz'u buldu, ona Kuzgun ile ilgili sorular sordu. Kuzgun çok tehlikeli bir adammış, Reşat'ın Ahmet'i, ali'yi herkesi o mahvetmiş. uğur da onu bulup öldürmek için intikam yemini etti.

Geçmişte ise Melike Reşat ile ilgili hayallere dalmş, onunla aşkını yaşarken durumu haber alan
Reşat'ın karısı kızın kapısına dayandı, bağırdı çağırdı. Bir yuvayı yıkmak ve küçük bir çocuğu mutsuz etmek istemeyen Melike, aşkından vazgeçti. Kendisini seven kemancı Ali ile evlenmeye karar verdi.
Bu arada Melike'nin babası Reşat'ın çabasıyla hapisten çıktı. Tam evin önünde kızıyla barışmışken ve eve gireceklerken bir el silah sesiyle her şey bozuldu. Sevim Soydan'ın tuttuğu antepli genç kabadayı adamı vurdu.

Melike, Reşattan ayrıldı, ali ile evleneceğini söyledi. Ama hamileydi, bunu Reşat bilmiyordu.

Bu arada, Gökçe'nin babasının Kuzgun olduğunu öğrendik. Uğur da bunu, adamı öldürmeye gittiğinde öğrendi, Ayhan söyledi ona. Gökçe kulüpte şarkı söylüyordu, bir baktı ki "Kimseye Etmem Şikayet" şarkısını söyleyerek babası geldi. Baba kız sarıldılar birbirine. Babası"Beni Affet" derken, bir silah sesi duyuldu, adam vuruldu. Ateş eden kişi firuz'du. Herkesin intikamını almış oldu ondan. uğur'un intikamını da o almış oldu. Ama uğur gökçe için üzüldü, yardım etmek istedi ama yapacağı bir şey kalmamıştı. Gökçe yıllardır aradığı babasını tam bulduğu anda sonsuza kadar kaybetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder