Bir Deli Rüzgar 5. bölüm özet, Uğur gerçeklerin tamamını öğrenmek istiyor


Fox'un ilgiyle izlenen dizisi Bir Deli Rüzgar 5. bölümde kendisini kaçırtan kişinin Reşat olduğunu ve bunu onu korumak için yaptığını öğrenen Melike çok şaşırıyor. Genç adamın, onun için abisi Ahmet Batur'u karşısına alması Melike'yi çok etkiliyor. Ona karşı duygularının da farkına varıyor bu arada. Kemancı Ali, Reşat'ı takip ederek onları buluyor. Tam o sırada Melike'yi Reşat'ın sakladığını öğrenen Ahmet Batur geliyor. Reşat Melike'yi Ali ile birlikte yolluyor, kaçırıyor. Abisiyle yüzleşiyor, bütün bağlarını koparıyor abi kardeş.

Bu arada Melike ile Reşat iyice yakınlaşıyorlar. Şimdiye kadar çok mutsuz olduğunu, artık kalbinin sesini dinleyeceğini söylüyor Reşat. Reşat ayrılınca arkadaşı ve adamı Firuz da onunla gidiyor. Abisinin istediği kızla sevmeden evlenmiş zamanında. Hep abisinin dediğini yapmış, onun için kötü işlere bulaşmış, kırmış dökmüş, can yakmış. Artık hayatını değiştirmek istiyor Melike ile. Abisiyle malı mülük de ayırmaya, karısından boşanmaya karar veriyor, bunlar için avukatına başvuruyor. Melike'nin babasının davasına bakmasını da istiyor ondan.
Gazinonun müdiresi Nurcan, Sevim Soylu'nun yanında yer alarak arkadan iş çeviriyor. Reşat'ın karısı Şükran'a da gidip anlatıyor, kocan başkasını seviyor diye.

Melike kendi geçmişiyle hesaplaşıyor. Oturup bir mektup yazıyor, Uğur'a bütün gerçeği anlatan bir mektup. Onu şöhret için terketmediğini, onun hayatı için terkettiğini anlatıyor. ahneye çıkması için onu oğlunun hayatıyla tehdit etmişler. O nedenle bırakıp gitmiş, ünlü olmuş.
Ayhan Bey, iki gece üst üste Uğur'un kulübüne adamlar yollatıyor. İkinci gece bayağı kavga çıkıyor. O sırada Tunahan da konuşmak için oradaydı, o da kavgaya dahil oldu. Geceyi Uğur'la birlikte nezarethanede geçirdiler.

Gökçe, bu işi Ayhan Bey'in yaptırdığını öğrenince gitti adamla konuşmaya. Sizinle çalışmayacağım dedi.

Ailesi Tunahan'ı arıyormuş, karakola girince oradaki kayıtlardan ailesinin haberi olmuş. Karışık bir mesele gibi görünüyor.

Ayhan Bey, Gökçe'nin babasını araştırıyor. Adamları hiçbir bilgi bulamadılar. O da annesinden bilgi alabileceklerini düşündü ve menejer Eren'i araya soktu. Gökçe'nin üvey babasıyla konuştu. Sonra da Gökçe'yi aradı, neden şarkıcılık işlerine girdiğini, asıl amacının ne olduğunu biliyorum dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder