Çukur 2. Sezon 37. Bölüm özet. Yamaç Karakuzulara karşı ilk yenilgisini alıyor

Vartolu'nun gelmesinden Kemal ve Cumali memnun değildir. Salih  konuşup olayı çözer. Yamaç'tan planı dinler. Malzemecilerin telefonlarının olduğu fihrist Çeto da kalmıştır. Telefon numaraları bir de Medet'te vardır. Yamaç ve Salih beraber Medet'i aramaya başlar. Gece klübünden kovulduktan sonra Celasun'la beraber gittiğini öğrenirler.

Saadet ise kendisini bodrumdan çıkarması için Bilal isimli yardımcıyı ikna etmeye çalışır. Tatlı yapmak için yukarı çıktığında yaralı bir çocuğa yardımcı olmak ister. Çeto Saadet'e "Çocuğa madem yardım etmek istedin o zaman ondan sen sorumlusun; ölürse sen de ölürsün" der.

Arkadaşı Sena'nın evine girdiğinde hırsızın girdiğini anlar. Sena'yı arayıp gelmesini ister ama kız gelmez. Nitekim kapıda Karakuzular beklemektedir. Kuzular Mahsun'u arayınca O hemen eve gider ve kızla komşuculuk oynar.

Yamaç Çukur'un delikanlılarını toplar. "Çukur'u geri alıcam. Yanımda mısınız?"der. Adamları Yamaç'a "Hayır" der. Yamaç Celasun'dan Medet'in yerini öğrenip adamla konuşmaya gider. Medet aracının numarasını Yamaç'a verir ama kendi gelmez. Vartolu'ya kendisini bıraktığı için küskündür.

Salih ve Cumali beraber Refik adında yaşlı amcayı takip eder. Cumali onu öldürüp hıncını alacakmış. Yakalarlar adamı ama Refik kaçar. Sonra gidip Çeto'dan Cumali'yi bulmak için adres alırlar ve

Celasun Çukur'a Karaca ve annesi Ayşe'nin taşındığını görüp yardım eder. Çeto mahalleye yeni taşınanla konuşmak için eve çağırtır. Ayşe Selim'den boşandığını; dışarıda kuaför açtığını ama dolandırılıp battığını söyleyip mahallede kuaför açmak için izin isteyip alır.

Salih Medet'ten alınan aracıların numarasını arar ama adamlara vermek için paraya ihtiyaçları vardır. Cumali bütün alacaklılarını tek tek dolaşıp parayı toparlar. Sadettin parayı verip adamlarla konuşur. Yamaç da adamların arabasına verici yerleştirir

Metin; Kuzuların evinden çıkan kamyoneti takip ederken dalıp gözden kaçırır. Yamaç sinyali takip edip adamların yerini bulur ve teslimatı alır ama sonrasında anlarız ki Mahsun nasıl yaptığını göstermeseler de Yamaç'ı aldatmıştır. Yamaç'ın aldığı mallar da paralar da yanlıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder