Avlu Dizisi 14. bölüm özet. Zerrin ve yeni cezaları sınır tanımıyor

Deniz ceza evinde Zerrin'in odasına girip bıçak parçasını çalarken az kalsın müdüreye yakalanacakken son anda kurtulur. Azralar tutuldukları avluda gürültü çıkarır. Özlem gidip konuşmak ister. Azra ve yanındakiler gardiyanlara rağmen avludan çıkar. Yemekhaneye gidip yiyecekleri alıp yataklarına dönerler. Deniz ise revire dönüp hiç bir şey olmamış gibi yatmaya devam eder.

Zerrin ise kameraların kapatılmasına ve kadınların çıkmasına kızar. Deniz; Murat'ın kartını kullanıp giriş çıkış yaptıktan sonra koridora atar. Deniz'e acıyıp revire götürüp emirlerine karşı geldiğini düşündüğü için Murat'a sözlü ihtar verir. Kartı Zerrin bulur ama bulduğunu söylemez ve Murat'ı azarlayıp kayıp formu doldurtur.

Kahvaltıda Azraların gruba az kahvaltı verilir. Zerrin gelip akşamki ceza için özür diler ama hücrelerine döndüklerinde tüm özel eşyalarının alındığını görürler

Zerrin Özlem'den Oktay'ın güç kullandığına dair rapor istemişti. Kadın yapamayacağını söyler ama Zerrin ısrarlıdır. Özlem Oktay'a akşam yemeğine gider ve gece birlikte olup onda kalırlar. Özlem buna rağmen Oktay'ın orantısız güç kullandığına dair raporu yazar. Oktay'ı çağırıp bir mesai arkadaşının bunu raporladığını ama kendisinin üstlerine raporu vermeyeceğini söyler.

Azra; Dudu'dan kendilerini de bahçe işine sokmasını ister. Dudu gidip Zerrin'den rica eder. Azra erkek işçiden çikolata falan alır. Gece herkes yattıktan sonra çamaşırhanede Azra dans yarışması yapar. Ödül çikolatadır. Azra; Öykü ve çocukları birinci seçip çikolatayı onlara verir.

Naciye Kudret'in Budapeşte'deki bir hesaptan yüklü para çektiğini Deniz'e söyler. Eğer Alp bunu duyarsa kesin görüşe gelecektir. Kudret gardiyan Meltem aracılığıyla parayı alıp elini öpene para dağıtır. Deniz Naciye'ye kızıyla konuşmasını ve para çaldığını sakın Alp'e söyleme diyerek söyler. Kız Alp'i sevdiği için içinde tutamayıp söyler.

Sabah avluda bir duvara 'Azrail' yazısını ve Zerrin'in karikatürünün yapıldığını görürler. Zerrin; Dudu'yu sıkıştırınca; Dudu da  Azra'yı sıkıştırır. Azra hemen Heves'e sorar. Kızın yaptığını öğrenince kızı azarlar ve hemen spreyi başka yere saklamasını söyler. Spreyi Hacer'in odasında bulurlar. Atbi kızı hücreye atarlar.

Deniz bulduğu bıçak ucunu yastığının içine koyup dikmişti. Vecdi Kudret'e Alp'in görüşe geleceğini söyler. Bunu duyan Naciye hemen Deniz'e haber verir. Deniz hemen en şirin halini takınıp ertesi günkü görüş için kayıtlar kapanmasına rağmen Murat'tan yardım etmesini ister. Hakan'ı mutlaka görmesi gerektiğini söyler. Bıçağı yastığından çıkarıp; temizlik ekibine katılıp görüş odasında bir masanın altına saklar.

Görüşe Hakan yerine avukatı gelir ve boşanma evraklarını getirir. Deniz masanın altındaki Alp'in üzerine atlar. Sadece boynunu keser. Şah damarına gelmese de dikiş atılması gerekir. Deniz'i hücreye atarlar. Alp Kudret'e o durumda bile paranın hesabını sorarken Deniz'i kendisinin öldüreceğini söyler. Savcı Zerrin'e çok fena fırça atar.

Sinan yine sınav için Zerrin'e gelir. Zerrin adamı yine bekletir. Sonunda Azra sınava girer.

Zerrin ceza olarak Deniz'i hücreden çıkarıp kızın eşyalarını avluya çıkarıp herkesin gözü önünde yakar. Deniz çok üzülür. Dudu Ecem'in eşyalarından birini düşürdüklerinde alır ve gizlice Deniz'e verir. Deniz kızının penyesini bir daha kendisinden alamasınlar diye şeritler halinde yırtar ve saçına örerek birleştirir.

Alp Deniz'in işini kendisi bitirmek için plan yapar. Bu arada ceza evine 3 tane mahkum gelir. Naciye Deniz'e kocasından duyduğu şeyi yani Alp'in kendisine bir şey yapacağını söyler. İki kişi Deniz'i kaçırır ve görüntülü aramadan Deniz'e yeni gelenlerden bir tanesinin kendisi için sürpriz olduğunu ve yakında kendisini kızına kavuşturacağını söyler. Deniz avluya çıktığında yeni gelenlere bakar





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder