Çukur Dizisi 38. bölüm özet. Çeto ve Cumali kaçırıldı

Hem sevkiyat hem de parada kandırılan Yamaçların ekipte Cumali hemen Salih ve Medet'i gambazcılıkla suçlar. Onların kavgasından bıkan Yamaç sakince düşündüğünde kimsenin konuşmadığını tedbir amaçlı yaptıklarını düşünür.

Celasun mahalleye yeni taşınan Ayşe ve Karaca'ya yardım ederken annesinin evde yalnız bıraktığı Akşin yemek yapmaya çalışırken yangın başlatır. Şans eseri kız dışarı ağaçtan yaprak toplamaya çıkar. Onu Meke görür. Evin kapanan kapısını çalar ama Celasun'un annesi evde yoktur. İtfaye gelir yangını söndürür. Celasun annesi ve Akşin için endişelenir ama Akşin Meke ile annesi ise mezarlıkta olduğu için kurtulduklarını öğrenip sevinir.

Ayşe evleri yanan Celasun ve ailesini evine alır. Celasun çok paraya ihtiyacı olduğu için bir hırsızlığa "Tamam" der. Çeto tam o sırada Celasun'u çağırır ve Koçovalıları öldürmesini ister. Celasun adamlarıyla siteye girer. Bekçiyi etkisiz hale getirirler ama bir de köpek vardır. Zorlukla spor bir arabayı garajından çalarlar ve bir depoya koyarlar. Sabah geldiklerinde araba olmadığı gibi depoda bekçi kalan arkadaşları da yaralıdır.

Malı aldıkları Afgan'ların başında Reşit ağa isminde bir adam vardır. Malını Karakuzulara vermiş ama parasını almamıştır. Spor arabasıyla gelip parayı alan adam Reşit'in yiğeniymiş. Parayı Mahsun vermiştir ama Reşit ağa; yiğeninden haber alamamaktadır. Hesap sormaya Karakuzulara gider. Ancak Çetolar Reşit hariç adamlarını oracıkta öldürürler. Reşit ağa hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gider.

Saadet'in tedavi ettiği çocuk iyileşir. Çocuğa çorba yapmak için bodrumdan çıkan Saadet; öldürülmüş Reşit'in adamlarını taşıyan karakuzuları görür. Ayşe Çeto'ya manikür yaparken mutfakta yapılan çorbayı görür. Yapılış şeklinden Saadet'in yaptığını anlar.

Koçovalı erkekler dışarı çıktıklarında Reşit ağa onları bulur. "Yiğenimi öldürmüşsünüz, paramı almışsınız. Paramı bana verin" der. 50 bin kişilik bir aşiretin reisiymiş.

Sena hırsız girdiğini öğrendiği evine gidip polisi arayacağını söyler ama bir şey çalınmadığı için haber vermez. Alt kat komşuları olduğunu sandıkları Fikret'e giderler ama kapıyı başkası açar. Mahsun'u ararlar. O da "Yarım saate eve gelicem ve kapıyı da ben açıcam" der. Gerçekten de alt kat komşusuna gider. kapıyı açan ev sahibi çocuğu dövüp bağlar. Kapıya gelen Sena'nın arkadaşına evin sahibi gibi davranır.

Aliço Meliha hanımı görmeye huzur evine gittiğinde orada Selim ile karşılaşır. Meliha hanım evine dönmüştür. Selim Aliço'yu İdris babaya götürür. İdris baba Aliço'yu Meliha hanımın orada karşılaştığı Selim'in getirdiğini öğrenince şaşırır.

Cumali; Kemal'den mahalleden Yıldız'ı kendisine götürmesini ister. Beraber çay içerler. Yıldız'la buluşmasından dönerken birileri Cumali'yi kaçırır. Çeto ise buluştuğu tanıdığı birinin oyununa gelir. Onu da kaçırırlar. Reşit ağa birbirlerinden haberi olmayan iki kişinin yakınlarından yani Yamaçlar ve Mahsun'a kendi düşmanı kalabalık bir aşiret reisini öldürmelerini ister. Eğer başarabilirler ise para borcunu silecek ve alı koyduğu sevdikleri kişiyi salıvereceğini söyler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder