Yasak Elma 19. bölüm özet. Alihan ve Hira ilişkiye başlıyor

Halit karısıyla ilgili duyduklarından sonra öfkeyle bavullarını toplayıp evden gider. Herkese iş seyahatine gittiğini söyler. Kemal Zeynep'e ablasının ona ihtiyacı olduğunu söyleyip götürür. Yıldız tabi ki olanları söylemeyip başka şeyler anlatır. Mağazanın sahibi Halit ile konuşur. Kadın Yıldız'dan aldığı parayla adama her şeyi yumuşatarak söyler

İyice hırslanan Defne Ender'le konuşup olanları anlatıp birlikte hareket etmek ister ama kadın onunla iş birliği yapmadan çekip gider. Ender otelde kalan Halit'e gidip ona destek olacağını söyleyerek adamla geceyi geçirmeyi başarır. Ama mağaza sahibinden karısıyla ilgili iyi şeyler duyunca o akşam otel odasında gördüğü Ender'e gitmesini ister.

Alihan ise Zeynep'in sözlerinden alınır ve kıza kendisini ifade edememekten bıkıp peşini bırakmaya karar verir. Bunu Cem'e de söyler. Akşam da Hakan'la dışarı çıkar. Orada Hira'yla karşılaşır.

Yıldız Kemal'den şık bir restaurantta kendisine karşılama görevliliği bulmasını ister. Hemen işi bulup Yıldız'ı götürür. Kadın işe başlar. Kemal bu haberi Halit'e verince adam kızgınlıktan küplere biner ve gidip karısını alıp bir güzel azarlar. Evde de kavga ederler ama sonunda barışırlar.

Şirkette Emir; Lila'yı görüp yazmaya başlar. Beraber yemeğe gider.
Ender bu kez Halit'in daha önce de kıskandığı bir adamla şirkette görüşme ayarlatır.  Ender bu kez Kemal ve Zehra'nın arasındaki elektriği fark eder.

Zeynep yemeğe kahveye gittiği Hira'ya Alihan için verdiğini bilmeden tavsiyeler verir. "Akşam beraber çıkacakları yemeğe sen de hoşlandığın adamı oraya çağır" der. Herkes gelir. En son Alihan da gelince Zeynep çok bozulur çünkü Hira'nın hoşlandığı adamın Alihan olduğunu bilmemekte; adamın da oraya gelmesini beklememektedir. Bütün gece düşünüp Alihan'la konuşmaya karar verip adamın evine gider ama orada Hira'yı yarı çıplak görüp şoke olur

Yıldız Ender'in şirkete tekrar gelmesine kızar. Şirkete gittiğinde Ender ona mağaza dolandırıcılığı lafını sokunca bunu Halit söyledi zanneder. Ender Halit'e kıza yüklü para verirse kızın gideceğini söyler. Bunu görmesi gerektiğini söyler. Bunları duyan Kemal işi bırakmak pahasına Yıldız'a kendisine kurulan bu tuzağı söyler. Bankada kendisi adına yatırılan 5 milyonu istemediğini sadece ilgisini istediğini söyleyerek hesap cüzdanını yırtıp çıkıp gider.

Köşke gittiğinde Yıldız, Kemal'e gitmesini istemediğini söyleyip sarılır; sonra da öperken birisi kapıyı açar. İkisi de basılmış oldukları için panik olurlar






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder