Yasak Elma 17. bölüm özet, Zeynep ve Alihan zor durumda kaldı


Yıldız karşısında, yıllar öncenikah daresinin önünde bırakıp gittiği adamı görünce şaşkına döndü ama sesini de çıkaramadı. Kemal'i kovdurmak için yaptığı bir hareket, Halit'le arasının daha da açılmasına neden oldu. Bu arada ender, Halit'in iyice gözüne girmiş durumda ve eski kocasını kıskandırmaya da başladı. Çok geçmeden Ender'in bu oyunları meyvesini verdi ve Halit ile bir geceyi birlikte geçirdiler. Yıldız ise zavallı kocasının çok çalıştığını zannediyor. Halit ise genç karısından gitgide uzaklaşıyor. Bu arada Yıldız da her an Kemal'le burun buruna olmaktan son derece rahatsız. Heran gerçeğin ortaya çıkacağından korkarak yaşıyor.

Bu arada Zeynep, Cem ile bir ilişki yaşamak, bunu denemek için verdiği kararın yanlış olduğunu çok geçmeden anladı. Çünkü Alihan'ı seviyor, Cem'i arkadaş olarak, insan olarak seviyor. Alihan da onun kendisini sevdiğinden emin, Zeynep'i bu yanlıştan döndürmeye çalışıyor. Bu arada Zeynep, evde çıkan bir sorundan dolayı Yıldızlarda kaldığı için Cem'le buluşmaları da zor, bahane de hazır yani.


Ender'in Alihan'ın şirketinin bünyesinde kurduğu tekstil bölümü beğeni kazandı. Tanıtım gecesini de Davette, Alihan Zeynep'i kadınlar tuvaletinde yalnız buldu ve onunla konuşmaya çalıştı. "Sevgilim olduğunu düşünüp bana kzıdın, o yüzden gidip Cem'e evet dedin, bunu itiraf et" dedi.

Zeynep de "Çok pişmanım, seni sevmeye devam ettiğim için çok pişmanım" dedi. Ve Alihan onu öptü. O sırada Zehra onları gördü.
İçeride ise Cem Zeynep ile sevgili olduklarını açıklarken büyük bir şok yaşandı, Zehra "Senin kız arkadaşın beş dakika önce tuvalette Alihan'la öpüşüyordu" dedi. Herkes şaşkınlık içinde kaldı. Cem önce Zeynep'e sonra Alihan'a, soran gözlerle baktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder