Erkenci Kuş 17. bölüm özet. Sanem tuzağa düşüyor

Sanem'in kokusunun formülünü alabilmek için Sinyor Fabri şirketin %20sine ortak olur. Can ise Sanem'in parfümünü adama vermesinden de onu kurtarmasından da memnun değildir. En büyük kafasındaki soru ise kızın kendi parfümünü verip vermediğidir.

Can artık şirkette hissesi kalmadığı için kardeşini oradan kovar. Emre odasını toplarken Aylin ile ortaklık sözleşmesinin olmadığını fark edip telaşlanır. Sanem ise Emre'yi arayıp o akşam 9a kadar abisine ortaklıktan bahsetmezse Can'a kendisinin sözleşmeyi vereceğini söyler. Emre panikle Aylin'i arar. Tabi ki Aylin'in bir planı vardır.

Muzaffer Sinyor Fabri'nin şöförünü kaçırmıştı. Patron aradığında şöförün telefonunu açıp şöförünü kaçırdığını eğer adamını almak istiyorsa Sanem'i bırakmasını söyler. Sinyor Fabri, Can, Sanem ve Deren olay yerine gider. Neyse ki olay tatlıya bağlanır.

Aylin'in planına uyan Emre Leyla ile konuşup yardım ister. Sözleşmeyi Leyla'nın Sanem'in çantasından almasını sağlarlar. Sözleşmenin Sanem'de olmadığını bildiklerinden kıza rest çekerler. Sanem de Can'a gider. Deren'in de o an Can da olmasını sağlarlar. Küçük bir kıskançlık krizinin ardından Sanem Can'a sözleşmenin olduğu dosyayı uzatır ama dosya boştur.

Mahallenin derneğinin başında 107 yaşındaki adam ölünce Aysun; başkanlığı almak için kampanya başlatır. Yanına da Çakal'ı alır. Başkanın ölümü üzerine mahalleliye lokma dağıtır. Menkibe bu olaya çok sinirlenir ve mahallelinin de isteği ile başkanlığa adaylığını koyar. Menkibe seçim kampanyasının reklamı için Sanem ve Ceycey'den yardım ister. Onlara Can yardım eder. Can'ın yardım etmesi Sanem'i umutlandırır. Seçimi Muzafferin oyuyla Menkibe kazanır.

Aylin sevgilisinin ve dolayısıyla kendisinin şirkete dönmesini sağlamak için ikinci planına geçer. Sinyor Fabri'yi arar. Ona hem şirket hem de Sanem için yardım edeceğini söyler. Şirkete giden Fabri ertesi gece şirket çalışanlarına moral için gece düzenlediğini ilan eder. Ama Aylin sekreter kızı arayıp partiyi Can'ın Sanem'in doğum günü için düzenlediğini söyler. Bu konuşmayı Ceycey; tabi ondan da Sanem duyup sevinir.

Geceye hazırlanmak için eve giden Sanem'e çok güzel bir paket içinde özel tasarım bir elbise gelir. Can'ın gönderdiğini sandığı elbiseyi giyen Sanem partiye gider. Herkes elbiseyi beğenir. Fabri elbiseyi kabul edip giyip partisine geldiği için Sanem'e teşekkür eder. Can kıskançlık; Sanem ise yanlış anlamadan kaynaklı şaşkınlık içerisindedir. Fabri pasta getirtip Sanem'e üfletir ve kızı dansa kaldırır. Can dayanamayıp çıkar. Sanem de Fabri ile dans etmeyip adamın peşinden gidip açıklama yapmaya çalışır. Can onu dinlemeyince bu kez küsüp gitme sırası Sanem'dedir. İstifa ettiğini ve bir daha yüzünü görmeyeceğini söyleyip gider

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder