Can Kırıkları 3. bölüm özet. Öğretmenin katili Aysel'miş

Zeynep Ercüment'in kendisine ait görüntüleri bulabileceği ümidiyle evine girer. Şahin ile karşılaşır. Çocuğu ses çıkarmamaya ikna eder ama kaçarken biri görür ve kolundan vurulur ama kaçar. Arabayı kullanamayıp kendisinden geçmeden önce Leyla'yı arayıp yardımına çağırır. Zeynep hastaneye gitmek istemediği için tanıdığı veterinere gidip yarasına baktırır.

Zeki, Aslan'ı gece bir bara çağırır. Dediğine göre adli tabip bir adam kaç gündür para yemekteymiş. Aslan emniyete gittiğinde adamı araştırır. Hande ile adamla görüşmeye gider ama içerde Haşmet beyin eli silahlı adamı vardır. Adli tıpçı adamı da atlatıp kaçar.

Savcı Kerem; eşi için endişelenip Aslan komiseri arar. Aslan'ın bir şeyden haberi yoktur. O da Leyla'yı arar. Leyla yanında olduğunu söyler ama Zeynep kendinde olmadığından konuşturamaz. Eve geldiğinde kocası ondan gizli aldığı doğum kontrol haplarını bulduğu için atışırlar

Evine birinin girdiğini duyan Cihan küplere biner ve görevlileri cezalandırır. Cihan'ın karısının ölen öğretmenin katili olduğunu anlarız. Ercüment de onu duymuş. Bu yüzden Cihan'ın karısı ve kayın pederi Ercüment'in peşindedir.

Leyla Zeynep'le konuştuktan sonra attığını söylediği Ercüment'in telefonunu açtırır. Sinyali alan polis telefonun peşine düşer. Leyla ise Ercüment'in telefonunu Cihan'ın zuladaki mallarını çıkardığı yere götürüp bırakır. Amacı silahlarla uyuşturucuyla Cihan'ı yakalatmaktır. Ancak Cihan'a haber gelir. Kurtarabildiği kadar malı alıp kaçar. Aslan ve ekibi sadece telefonla malı bulur

Zeynep Leyla'ya Ercüment'in telefonunu attığını söylediği için öfkelidir. Ama Kerem ve Aslan'ın dertleşeceklerini duyunca Leyla Zeynep'e muhabbete gider.

Aslan'a Zeko gelir ve Cihan'ın evine girenin kadın olduğunu söyler. Zekonun adamlarında biri Cihan'ın evinde muhbirmiş. Zeynep'i görüp vurmayan hatta kaçmasına yardım eden oymuş. Sabah Cihan'ın dövüp cezalandırdığu adam Zekonun adamıymış. Aslan bunu duyunca Leyla'dan şüphelenip kollarına bakar. Zeynep'e güvendiği için bakmayınca kurtulurlar.

Haşmet; Cihan'a "O malları sen mi çaldın? Ercüment mi?" diye sorar. O inkar edince ve Ercüment'in de telefonu bulununca suç Ercüment'in üzerine kalır. Haşmet Ercüment'i öldürmeye karar verir.

Zeynep'in kardeşi Oya'nın okulunda birileri Ercüment'in Zeynep'i tehdit ederkenki videosunu izlemektedir. Oya bunu görünce laf söyleyenlerden birisiyle kavga eder. Savcı Kerem okula gelir. Akşam eve gelen karısına videoyu gösterir. Zeynep donakalır

Zeko Aslan'ı arayıp adli tıpçının yerini söyler. Zeko önceden gidip adamın peşine düşer. Ancak Haşmet'in adamı adli tıpçıyı vurur. Zeko'yu da vuracakken mahallenin gençleri ardında Aslan başkomiser gelip adamı tutuklar

Ercüment'in telefonunu açınca Cihan'ın karısının mesajları ve aramaları yüzünden konuşmaya giderler. Leyla kadını sıkıştırırken Zeynep dışarda arabada bekler. Bahçede top oynayan Şahin kadını tanır ama bir şey söylemez. Cihan manzarayı görünce sorgudaki Leyla'yı bırakıp bahçeye çıkıp aceleyle Şahin'i eve çekiştirir.

Haşmet Leylayı görünce tanır. Ardından kaldığı yere gidip kadınla konuşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder