Elimi Bırakma 13. bölümde, Mert sonunda bulundu


Cenk'in aşk itirafını duyan Azra ne yapacağını bilemedi, odasına gidip kapısını kapattı. Cenk'in annesi Serap çok öfkeli, oğlunu Azra'ya kaptırmamakta kararlı. Hemen Sumru'yu arayp anlattı. "Sen haklıymışsn" dedi. Sumru, Azmi Bey'in söylediklerine memnun oldu, Azra'nın gitmesini o da dört gözle bekliyor.
Cenk, şoför ile sohbet etti. Onun size nasıl baktığını gördüm" dedi çocuk. Azra'ya mesaj çekip bahçeye çağırdı Cenk. Senin içinde bana karşı bir şey var mı diye sordu. Azra önce tereddüt etti, sonra karşılık verdi. Başbaşa çok güzel bir akşam geçirdiler. Serap ise Cenk'e çok tepkili. Melis de hiç hoşlanmıyor Azra'dan annesi gibi.

Gönül'ün kocası Nazım, restorandan pirinç çalıyordu. Tarık bunu farkedip tepki gösterince kadıncağız da restorandan ayrılmak zorunda kaldı.

Cenk ile Azra artık rahatlar, birbirlerine aşklarını açıkladılar ya, o gerginlik kalmadı artık. Tam tersine tatlı bir heyecan içindeler ikisi de.
Cenk'in Amerika'an arkadaşı olduğunu söyleyen bir kız gedldi eve. Cenk yoktu, annesiyle konuştugitti kız. Hastaymış meğer, abisi endişeli kız için.  Başka bir gün de restorana gelip Cenk'i bekledi, o sırada abisi gelince telaşla mektup bırakarak gitti kız. sonra da evde silahla kendini vurarak intihar etti. Kızın telefonunda Cenk'in aramalarını ve mesajını gören abisi ise, kardeşinin intiharına Cenk'in sebep olduğunu düşündüve intikam planı yapmaya başladı.

Hülya, Mesut'a tepki gösterdi, Kemal'in ölümünde parmağı olup olmadığını bile sordu. Mesut da gidip Sumru'ya hesap sordu, "senin yüzünden evliliğim yıkılmak üzere" dedi. Sumru da gidip Hülya'yı ikna etti, ortada hiç bir orun olmadığına dair. Para için her şeyi yapabilecek bir insan Sumru. Bu arada eski kocası da hapisten çıktı ve başına dert oldu. Kadın kızına yalan söylemiş, babsını öldü biliyormuş Cansu.

Feride Hanım, Azmi'ye yokluğunda yapılan her türlü işlemin raporunu istediğini söyledi. Sadakatimi sorgulamak mı bu? diye soruyordu Azmi. "Sadakati dost bildiklerimden beklerim, çalışanlarımdan değil" dedi kadın. Çok bozuldu Azmi.

Tarık ise Azra'yı elde etmek için babasının teklifini kabul etti. Azmi de "bu konuda elimden geleni yapıyorum. Kardeşini bulduğumuzda Azra da evden ve şirketten ayrılacak, ikiniz çok mutlu olacaksınız" dedi.

Arda yetimhaneye, Mert'le müzik yapmaya gitti. Müzik öğretmeni de çok beğendi. Yakında bir etkinlik yapacağız, ikiniz birlikte çalın" dedi. Arda da kabul etti. Her gün gitti provaya. Bir gün kız arkadaşına Mert'le olan fotoğrafını atmaya çalışırken yanlşılıkla abisine attı. cenk iş çıkışı telefonuna bakınca fotoğrafı gördü. Heyecanla Azra'yı alıp yetimhaneye götürdü. O sırada Sumru ile Azmi de yetimhaneye gelmişlerdi Mert'i aramaya. Fatma çocuğu kaçırmaya çalışırken cenk peşlerinden koşup yetişti, Fatma'yı ikna edip çocuğu aldı. Arda ile Mert sahneye çıktılar. Azra önce şaşkınlıktan dondu kaldı, sonra koştu sarıldı kardeşine sevinçle.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder