Yasak Elma 23. bölüm özet. Alihan büyük sırrı öğreniyor

Alihan'ın uçağının düştüğü haberini alan herkes şirkete gelir. Herkes üzüntü içindedir. Sonrasında Alihan'ın iyi haberi gelir. Eve geldiğinde Alihan olanları Hira'nın nasıl uçağı kaçırdığı ve onu nasıl durdurduğunu anlatır. Herkes sakinler, rahatlar

Yıldız; Ender'in şirketten gitmesini ister. Eve de gelmemesini ister. Halit karısının dediğini yapıp Ender'e şirkette çalışamayacağını ve özel günler hariç görüşmeyeceklerini söyler. Ender'e Yıldız'ın hamileliğinin sahte olduğunu belirten rapor verdiği için kızgındır.

Emir; Kemal'in yanında işe başlar. Ender çok öfkelidir. Kemal'le konuşup işbirliği teklif eder. Alihan'a gidip ofis tutana kadar Caner'in orada kalmasına izin vermesini rica eder.

Zehra Ender'in şirketten çıkarılmasına kendisine de yapılmış bir hakaret sayar. Babasına konuşmaya gider. Halit kızını tersler. Zehra bu üzgünlüğünü Kemal ile paylaşır. Kemal kızın derdini dinler yakın ama mesafeli davranır

Zeynep ve Yıldız'ın kuzenleri İrem; İstanbul'a gelmiş; bir barda daimi işe başlamıştır. Hakan, Alihan ve Zeynep kızın rock barına giderler. Hakan kızdan hoşlanmıştır. Ertesi gün kız düşürdüğü cüzdanını vermek için ofise uğrayınca kahve içerler.

Emir'i şirkette Halit'ten ve Zehra'dan azar işitir ama Lila sürekli şirkete gelmektedir. Emir'in Kemal'in yanında işe başlamasını duyan Alihan; Halit'i arar ve Lila'nın oraya gittiğini anlar. Gözü önünde olsun diye Emir'i şirkete geri alır.

Yıldız; annesini arayıp hamilelik haberini verince kadın hemen otobüse atlayıp gelir. Yıldız da kalmaya başlar. Kemal'le karşılaşan Asuman anne; çocuğun zengin olduğuna inanmak istemez. Sonrasında ise şaşırır. Doktor randevusuna Halit gelmek istemez. Doktor bebeğin öldüğünü söyler. Operasyonla bebek alınır. Anne de Yıldız da çok üzülür ama Halit'e söylemez.

Alihan Halit ile toplantı için buluştuğunda adam oğlu Erim'e ilk kazandığı parayla aldığı saatini hediye etmek istediğini söyler. saati Alihan'a gösterdiğinde Alihan yıllar önce annesini başka bir adamla gördüğü günü hatırlar. Salonda gördüğü saatin o an elinde tuttuğu saat olduğunu anlar. Annesinin ihanet ettiği kişinin Halit olduğunu anlar



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder