Çarpışma 1. bölüm özet. Çarpışan kaderlerin hikayesi

Zeynep Galip isminde biri ile evli Aylin isimli kız çocuğu olan banka müdüresi bir kadındır. O gün kocasının onu aldattığını ve yine birilerine borç yaptığı için başlarının dertte olduğunu öğrenir. Cevdet isminde birinin adamları kocasını gözünün önünde tehdit eder.

Cemre Zeynep'in arkadaşı bir avukattır. Babası Selim'le hukuk bürosunda çalışmaktadırlar. Demir isminde bir sevgilisi vardır. Kadir gözünü budaktan sakınmayan bir başkomiserdir. Üstü olan amirinin adı Haydar'dır. Karısı ve kızıyla mutlu bir evliliği vardır.

Dizimizin kötü adamı Veli ise tehlikeli bir çete lideridir. Galip Veli için çalışmaktadır. Veli ondan 10 milyon euroyu çıkarmasını ister ama Galip yapamayacağını söyler. Komisyonunu borçlu olduğu para kadar ister ama Veli kabul etmez.

Kerem 5 yıl yattıktan sonra ceza evinden denetimli tahliye olur. Onu karşılamaya sevgilisi Meral ve kankası gelir. Kadir'le mahalleden ve tutuklandığı zamandan tanışıyorlarmış. Maçta karşılaşırlar. Kadir amigo, Kerem davulcusuymuş.

Kerem kankasına gider. Çocuk kendisiyle son bir iş yapmasını ister ama Kerem reddeder. Eve giden Kerem; babası ile tartışır. Ertesi gün adalet bakanlığından gönderildiği yere gider ama görevli adam maaşının yarısını kendisine vermesini isteyince vazgeçer.

Zeynep; kocasıyla aldattığını bildiğiyle ilgili yüzleşir. Boşanacağını söyler ama adam onu kızını almakla tehdit eder

Galip; Veli'nin paralarını alır ama içinden para çalıp borçlu olduğu Cevher'e ödeme yapmayı planlar. Veli'ye de "Paraların olduğu çantayı çıkaramadım" der. Galip kızı ve karısıyla İngiltere'ye gitmeleri gerektiğini söyler. Zeynep kocasıyla değil kızıyla başka bir yere gitme planı yaparken Veli'ye yakalanır. Veli evde kadın ve kızla otururken Galip uçak bileti alıp kaçar

Cemre Demir'le yemeğe çıkar. Cemre'nin Amerika'da yüksek lisans yapma planları vardır. Demir ise orada kalıp kızla evlenmeyi planlamaktadır. Kadına rest çeker

Kadir biraz ısrarla karısı ve kızını kendisiyle kupa maçına gelmeye ikna eder. Maç sonrasında Kadir bir canlı bombayı imha eder ama diğeri patlamayı gerçekleştirir. Karısı ve kızı ölür. Kadir çok üzülür. Kadir silah ve mermi alıp intihar etmeye çalışmaktadır.

Veli parasını Zeynep'ten ister. Çalıştığı bankadan 10 milyon euro çalıp kendisine getirmesini o zaman kızı Aylin'i alabileceğini söyleyip kızı alır. Zeynep çalıştığı bankanın kasasını boşaltıp güvenliği içeri kilitleyip Veli'yi arar. Belirttiği konuma parayı getirmek için anlaşırlar ama trafik kontrolünde dur ihtarına uymayıp kaçmaya başlar. Hatta bir polise ve arabasına da vurur.

Kerem sürekli sabıkalı olduğu için iş için gittiği yerlerden olumsuz cevap alınca Kadir'e gidip iş isteyecekken adamın durumunun kötülüğü yüzünden söyleyemez. O da kankası Yakup'a kasayı patlatalım der. Sevgilisi Meral ona kızar ama o bir eve girip kasadakileri alır. O sırada Belma ve Demir eve gelip sevişmeye başlarlar. Kerem kaçalım derken Yakup onların videosunu çekmeye başlar. O sırada içeri gelen Cemre ile Kerem çarpar. Kerem'in elindeki bıçak kadına saplanır. Kadın seslenir ama üst kattaki aşıklar onu duymaz.

Cemre can havliyle arabasına binip sürmeye çalışırken Kerem de bıçakladığı kıza yardım etmek için geri dönme kararı vermiştir. Yakup yapmaması için onu silahla tehdit eder. Kadir intiharı için silahı kafasına götürmüşken bir polise çarpıp kaçan aracın anonsunu duyar. Aracın peşine düşer. Amacı araca çarpıp durdurmak bu sayede ölmektir. Zeynep'in aracına bir kavşakta kafadan çarpar. Kerem ve Cemre'nin sürdüğü araçlar da birbirine çarparak durur. Kendine gelen Zeynep Kadir'i tanır









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder