Bizim Hikaye 47. bölüm özet. Rahmet aşkını itiraf ediyor

Filiz ilişkiye başlama kararı aldığı Selim'i eve davet eder. Evdekilere birlikte ciddi bir yola girdiklerini söyler. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali Rahmet ve Hikmet; Tülay ve Çiçek avukatı sorguya çekmek için bürosuna gelir. Zeynep ve Fikri ise ev ve uçak bileti istemek için giderler. Bunlardan Filiz'in haberi olunca onlara kızar.

Filiz ertesi sabah Barış'a Selim ile bir yola girdiklerini söyelyince tabi ki adam onu vazgeçirmeye çalışır. Tülay Tufan'a çok ters davranıp bir de boşanmak istediğini söyleyince yine Barış ile dertleşirler. Barış Tufan'a kendisi gibi olmasını, çok üzerine giderse ters tepeceğini söyler. Tufan Barış'ın evine yerleşir, arkadaşlarıyla dışarı çıkar, Tülay'ı da boşanmayı da umursamıyormuş gibi yapar. Tülay kocasını kıskanmaya başlar.

Üniversitede sahte isimle projesi kazanan Rahmet oyuna getirildiğini öğrenince çok sinirlenir. Yurt dışında bursu da istemeyen Rahmet için iyilik yaptığını düşünen Derin bir adım daha ileri gidip Rahmet'in evine gidip Filiz'e gerçekleri anlatır. Yıkılan Filiz; Rahmet'e çok ağır konuşur. Rahmet ise üzerine çok gelindiğini düşünürken karşısına çıkan babasıyla içmeye başlar. Sonra da Deniz'e gidip bir eğlence yerinde eğlenen kızı öper. Sabah uyandığında kızın evinde yatağındadır. Kimseye görünmeden çıkmaya çalışırken kapı önünde rastladığı Derin'e "Ben ablana aşık oldum" der.

Fikri'ye karısının durumunun kötü olduğunu Kiraz söyler. Adam çok üzülüp içmeye başlar. Cücü ile içerken kayın validesi gelip daha çok içmesini sağlar. Kadın; zil zurna sarhoş olan Fikri'yi oyuna getirtip ölen karısının mirasını istemediğine dair kağıt imzalatır. Amacına ulaşan kadın evrakı alıp gider. İmzaladığını Cücü yardımıyla hatırlayan Fikri feryat figan etmeye başlar

Cemil hoşlandığı Çiçek'e şiir yazar; kadının hırkasının cebine çaktırmadan koyar. Ertesi gün şiiri Filiz bulur. Barış yazdı zanneder ama adam yazmadığına kadını inandırır. Ancak şiir olayını duyan Selim'in canı sıkılır ve ortağıyla Barış'ın çalıştığı iş yerinin açığını yakalamak için araştırmaya başlar. Mülk sahibini sıkıştırıp orayı boşaltması için harekete geçmesini sağlarlar. Barış boşaltma kağıdını görünce Selim'in kendisiyle uğraştığını anlar. 

Küçük Savaş için iyi bir haber vardır. Kalp nakli bekleyenler sıralamasında ilk sıraya geçmiştir. Bulunan her kalp için ilk ona uyup uymayacağına bakılacaktır. Aniden Barış'a haber gelir. Nihal'i bakıcıyı arayan Barış ikisine de ulaşamaz. Acilen çocuğunun hazırlanması gerekmektedir. Onu kadar panik görünce Filiz de onunla gelir. Adamı sakinleştirmek için elini tutar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder