Söz Dizisi 59. bölüm özet. Savcı Derya'dan beklenmeyen aşk itirafı

Nadya ile Havyar'ın değiş tokuş yapıldığı yere aynı anda tim de Dragan da girecekken üstleri albay Erdem'i ararıp içeri girmemelerini söyler. Tim geri çekilir ama Dragan içeri girer. Dragan'ın adamlarına karşılık değiş tokuşu yapanlar kalır. Yavuz, Nadya ve Kopuk çıkar. Dragan peşlerinden gelir. Tam da planladıkları gibi Dragan'ı tuzağa çekerler ama adam fark edip kaçar.

Kopuk'un ailesini yıllar önce öldürenin Dragan olduğunu anlar. Mekana Yavuzlar gittikten sonra giren tim; bazılarını öldürüp diğerlerini sağ yakalayıp sorgularlar. Bi tek Havyar'ın kimliğine; saldıranın da Dragan olduğunu öğrenirler.

Derya Yavuz'u arar; arkadan Nadya'nın sesi gelir ama dışarda olduğunu söyleyip savuşturur. Onların konuşmalarını duyan Eylem ikilinin görüşmelerini merak eder. Yavuz Derya ile yemeğe giderler. Orada mekan sahibine silah çeken birine Derya müdahale eder. Adamlar ona da silah çekince Yavuz onları bir güzel döver.

Nadya'yı konuşturmaya çalışırlar. Dragan arayıp Nadya'ya karşılık ne isterse vereceğini söyler. Dragan'ın konuşma kaydını değiştirip Nadya'ya dinletip adamın onu umursamadığını zannetmesini sağlamaya çalışırlar. Nadya; inanır ve iş birliği yapmak için Dragan'ın kardeşinin yerini söyler. Sonra kadın kaçmaya çalışırken Yavuz Nadya'yı vurmak zorunda kalır

Ateş operasyon dönüşü timdekilere Nazlı'yı isteyip aldığını söyler. Arkadaşları çok sevinip kutlar. Time iki kişi daha dahil olur. Keşanlı Melisa'yı arar ama kız açmaz. Kızın evine odasına gizlice girer. Kızı alıp kaçırır.
Melisa'nın olmadığını fark eden babasının adamları kızın peşine düşer. Kıza aşkını itiraf eder. Kız da babasının annesini gözünün içine bakarak öldürdüğünü söyler. Babasının adamları kızı zorla arabaya bindirip kilitlerken Keşanlı'ya silah çekerler. Keşanlı çok iyi mücadele eder ama elektrikli copla ve demir çubuklarla onu döverler.

Nadya veya Nisa'nın konuşacağından korkan Dragan; kardeşini başka yere nakletmeleri için çalışma başlatır. Tim Nadya'dan aldığı adrese baskına hazırlanır. Dragan içerkeyken hasta ve masum kardeşe zarar vermeden girmeye çalışırlar ama Dragan'la kardeşi kaçar ama ilaçları orada kalır. Başka ilaç değil illaki o ilaçları alması gerekiyormuş

Sami isimli esnafı araştıran Yavuz ve istihbarat bir şey bulamayınca Kopuk'u adamın peşine takarlar ama adam takip edildiğini anlar. Yavuz'u arayıp ofisine çağırır. Karşılıklı restleşirler.

Sami ise o gece terörü uyuşturucu ile finanse edenleri toplayıp konuşur. Sınırdan mal, kaçak organ, insan geçiremedikleri için terörü desteklemeklemeleri gerektiğini söyler. Bir hafta sonra için her birisi 100 biner dolar getirmelerini söyler. 

Dragan'ın yerinde kırılan şişeler yüzünden eli kesilen Eylem'i Fethi zorla hastaneye götürür. Virüs bulaşma ihtimalini düşünürler. Ele geçen ilaçları incelerler ve kalp ilacıyla öldürücü bir virüs olduğu bilgisine ulaşırlar. Fethi de Eylem de virüs bulaştı diye panik olur ama başka bir şey öğrenirler. Eylem'in hamiledir.

Dragan kardeşinin ilaçlarını almak için hamle yapar. savcı Derya'nın evine girer. Kardeşinin canı için ilaçları vermesini ister. Oraya gelen Yavuz'a bir şey belli etmemesi yoka ikisini de öldüreceğini söyler. Yavuz'u içeri alan Derya bir önceki buluşmalarında "Korkma seni öpmiycem. Tehdit edilirsem belki" demesini hatırlamasını umarak Yavuz'a aşk itirafında bulunup arkasından adamı öper.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder