Çarpışma 2. bölüm özet. Zeynep; Kadir'i göreve döndürüyor

Zeynep çarpıştığı araçtaki Kadir'i tanımaktadır. Zeynep meğerse annesi olmadan polis babasıyla yaşarmış. Babası öldüğü için yetiştirme yurduna verilmiş. Orada Kadir ve Aslı ile tanışıp arkadaş olmuşlar. Zeynep kendisine gelince araçtan çıkıp endişelendiği Kadir'in yanına gitmeye çalışır. O sırada Zeynep'i Veli arar. Kadın yanlış yola girdiğini söyler. Sonra da onlara yardım için gelen araca binip parayı alıp kaçar.

Kadir de kendisine gelip oraya gelen ekip aracına binip Zeynep olduğunu bilmeden şüpheli aracı takibe başlar. Müdürü ona görevde olmadığını takibi bırakmasını söyler ama o devam eder. İkisinin de durumu iyi değildir ama sürmeye devam ederler. Kadın buluşma yerine geldiğinde Veli; arkasından gelen arabayı fark edip kaçar. Kadir ateş edip kadını durdurur. Kadını tanır ama yinede durdurur. Sonra kendisi bayılınca Zeynep Kadir'e masaj yapmaya başlar. O sırada polisler de gelip Zeynep'i tutuklar.

Yakup ise kendisine gelir. Kerem'i uyandırmaya çalışır. Uyandıramayınca silahı bıçağı paraları alıp kaçar. Meral onu arayıp televizyondaki haberlerde gördüğü sevgilisini sorar; sonra da endişelenip eve gelir. Yakup olanları taraflı olarak anlatır.

Veli artık işin içinde polis olduğunu düşünüp telefonları imha eder. Televizyonda olayları gören Galip Veli'yi arayıp parayı eksikte olsa getireceğini söyler ama Veli ona artık olayın para olmadığını onu öldüreceğini söyler.

Belma ve Demir sabah uyanınca Selim onları arayıp Cemre'nin kaza geçirdiğini söyler. Aşağı indiklerinde önce yerde kanı sonra kasanın soyulduğunu görürler. Açığa çıkmaktan korktukları için etrafı temizlemeye başlarlar

Dördünü de hastaneye götürüp tedavi ederler. Kadir  gün sonra kendine gelip hastaneden çıkar. Zeynep'i sorguya aldıklarında "Avukatım Cemre Gür olmadan konuşmam" der ve o zaman çarpan 3. arabadakinin avukatı olduğunu öğrenirler. Amiri sürekli Kadir'le görüşmek isteyen Zeynep'le adamı sırf Kadir'i kendine; mesleğe döndürebilir diye görüştürmeyi kabul eder.

Yakup elindeki seks videosuyla Belma'ya şantaj yapmayı planlarken Kerem sadece Cemre'nin ölmediğine sevinir. Polisler Cemre'nin ifadesini alır. Cemre'nin kanının yerde olmaması gariplerine gider. Cemre kendisine geldiğinde kaza görüntülerini izlerken Kerem'i tanır. Arkadaşı Zeynep'in de banka soyup çarpışan aracı ile kaçtığını öğrenir. Cemre polise gidip kendisini bıçaklayan ve çarpan kişinin Kerem olduğunu söyler.

Kerem hastaneden çıkınca Yakup'a gider ama kimse yoktur. Yakup'un komşusu ona bir kız ve eşyalarla çıktığını söyler. Kerem kızın annesinden Meral'in Yakup ile beraber olduğunu öğrenir. Yakup ve Meral o sırada gününü gün etmekte; yurt dışına kaçmak için pasaport çıkartmıştır.

Zeynep'i o sırada kendisini öldürmek üzere olan Kadir'e götürür. Kadir önce kapıyı açmaz ama sonra açar. Birbirlerine hikayelerini anlatırlar. Kadir önce kadına yardım etmeyi kabul etmez. Zeynep trafikte duran araçtan kaçmaya çalışır. Onu Kadir durdurur ve yardım edeceğini söyler. Tam o sırada Kadir'e Veli bir polis madalyonu gönderir. Anladığımız kadarıyla ikili eskiden arkadaşmışlar








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder