Yasak Elma 22. bölüm özet. Hira; Alihan'ın uçağını kaçırıyor

Fox ekranlarında sevilerek izlenen Yasak Elma'nın bu bölümünde pek şoke edici sahne izleriz. Zeynep önce kasadaki mücevherlerinin yerine sahtelerini yaptırıp satığını sonra da o parayla klinikteki asistana verdiğini görürüz. Kan testinin sonucunu değiştirip hamile olduğunun zannedilmesini ister. Para karşılığında kabul eder.

Hamile olduğu zannedilen Yıldız valizlerini toplayıp gidecekmiş numarası yapar ama bir çocuğunun daha olacağını öğrenen Halit gitmesine izin vermez. Diğer tarafta Ender olanlardan habersiz merak içindedir. Yıldız'ın hamile olduğunu aileye duyurur. Erim tepki verir.

Haberi Halit Ender'e Yıldız da Zeynep'e verir. Zeynep sert tepki verir. Lila da annesine hamilelik haberini verince Zerrin'in tansiyonu yükselir.
Hira'ya işten çıkarıldığını söylerler ama kadın yine olay çıkarır.

Ender Yıldız'ın bebeğini düşürmesi için plan yapar. Zehra, Zerrin, Ender buluşup durum kritiği yapar. Ender Zerrin'e Zeynep'le arasını düzeltmesini ister. Zerrin de Alihan'a gidip kıza bir şans daha vereceğini söyleyip çaya davet eder. Gelenler arasında Hira'nın annesi de vardır ve Zeynep zor duruma düşer.

Zeynep ve Alihan yemeğe gittiğinde Emir ve Lila'yı görür. Alihan hepsine kızar ve mekandan çıkarlar. Alihan yiğenine küserken Emir'i işten çıkarmaya karar verir. Zeynep yumuşatmaya çalışsa da başaramaz. Alihan Emir'i işten çıkarır.

Ender hizmetçi Aysel'le buluşup Yıldız'ın yediği içtiği bir şeye karıştırması için bir ilaç verirler. Kadın ilk başta kabul etmese de Yıldız'ın da kötü davranması üzerine ilacı verip Ender'e haberi verir. Ender bebeğin düşmemesinden Yıldız'ın hamile olmadığı sonucunu çıkarır. Bu sefer o kiliniğe gidip gerçek raporu bulur. Gerçekten hamile olmadığını görüp sevinirler.

Zeynep bir şey almak için girdiği mağazadan Hira istedi diye çıkarılır ama kız Alihan'a yakınmaz. Yıldız duruma müdahale edip gizlice Alihan'a söyler. Alihan o mağazayı geç saatte açtırıp sevgilisini kovan elemanın ona hizmet etmesini sağlar.

Zeynep'in evinin duvarına onun ismini içeren bir küfür yazarlar. Alihan olayı ciddiye alırken Zeynep umursamaz. Alihan ertesi gün Ankara'ya gideceğinin haberini verir. Ertesi gün de Alihan'ın kendi evinin önündeki saksılar kırılmış, çiçekler dağıtılmıştır.

Zehra ve Kemal sahilde spor yaparken Yıldız'la karşılaşır. Kadının hamile olduğu haberini alır. Ender raporu ertesi gün şirkette Halit'e verir. Halit eve getirdiği birine kan aldırtıp Yıldız'ı kilitler. İçeri giren Halit karısının hamile olduğunu bir kez daha öğrenmiş; yumuşamıştır. Yıldız ise oynadığı oyunun gerçeğe dönüşmesi karşısında şoke olmuştur

Alihan bindiği uçakta bir terslik olduğunu anlar. Etrafa baktığında pilotun ve hostesin bayıltıldığını anlar. Pilot yerinde Hira vardır ve uçağı kaçırmaktadır. Alihan'ı bir şekilde bayıltan kız rotayı değiştirir. Hakan ve Zeynep durumu öğrenip panikler



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder