Erkenci Kuş 20. bölüm özet. Sanem'in bulduğu fikir çalınıyor

Star Tv de yayınlanan Erkenci Kuş da geçen bölüm sonunda Sanem alkolün etkisiyle Can'ı öpmüştü.  Can kendisini "Sen benimsin" diyerek öpen Sanem'e arkadaş olduklarını hatırlatır. Onları öpüşürken gören Ceycey saklayamayacağı bu sır karşısında delirir. Kampa dönerler. Hafif alkollü olan Sanem kendi kendisiyle kavga ederken kampanyanın sloganını bulur "Kendini bul"

Kampanyanın başına Sanem'i getiren Can; Deren'i şoke eder. Bütün gün beraber çalışırlar. Üstelik Sanem'e küçük bir motorsiklet de hediye eder. Ancak Aylin; Can'ın odasına yerleştirdiği kar küresinin içindeki gizli kamera ile onları izleyip dinler. Birebir aynısını yapıp başka şirkete satar. Allahtan Can'ın arkadaşı olan kız kendilerine sunulan bu kampanyanın bire vir Can'ın fikri olduğunu fark eder. Can'la yeni tanışan şirket ceosu olan kadına da bunu söyler. Kadın onlardan da kampanyayı dinleyip ilk yapan oldukları için kampanyayı onlara verir.

Hastaneden Can'ı ararlar ve Emre'nin kaza yaptığını söylerler. Can kendisini suçlar. Kendisine geldiğinde kardeşini affeden Can; bir daha açığını bulmamak üzere anlaşırlar. Hastaneye gelen Aylin'i resmen kovar. Ziyarete gelen Leyla o günü Emre ile Can'ın evinde dizi ve film izleyerek geçirir. Emre bir süre Aylin'in aramalarını açmaz ama kadın onu ısrarla arayınca açar ve onun şirkete kamera yerleştirip kampanyayı başka şirkete sattığını öğrenir. Kızsa da kadının şantajı yüzünden kar küresini alıp Aylin'i kurtarır.

Nihat baba taksiye çıkacakken Muzaffer yüzünden daha sokakta ağaca çarpar. Menkibe arabanın hasarını karşılaması için kocasına altın bileziğini verir. Muzaffer çilingir ile eve girer. Annesi hırsız girdi zannedip çocuğunu bayıltır. Menkibe Ayhan'dan aldığı fikirle mahallenin kadınlarını her sabah parkta toplu koşuya çıkarır ama Muzaffer'in annesi onu baltalamak için diğer kadınlara yoga kursu ayarlamıştır. Menkibe bu sefer Can'dan aldığı fikirle mahalleliden yardım alarak kitaplık kurar.

Osman Leyla'yı arar ama kız Emre'nin yanında olduğu için açmaz. Ceycey kaza geçiren Emre yüzünden hayatın kısa olduğunu fark edip Ayhan'ı arar. Akşam başbaşa yemek yerler. Olaylı br yemek olsa da gecenin sonunda elele tutuşmayı başarırlar. Bu arada Ceycey ormanda Can ve Sanem'i öpüşürken görüp panik ataklar geçirir.

Fabri sürekli Sanem'i kokusu ile ilgili sıkıştırır. Can bu duruma kızsa da ilk başlarda müdahale etmez ama bölüm sonunda Fabri Sanem'e sözleşme imzalatmaya kalkınca adamla karşı karşıya gelir. Adam koku karşılığında şirkete para verdiğini söyleyince Can para karşılığında çek yazar. Ama Fabri verdiği paranın iki katını ister. Deren ve Sanem'in engel olma çabalarına karşın Can; Fabri'ye iki katı parayı verir. Sonra da Sanem'i köşeye çekip "Senin kokun sadece bana ait" der

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder