Erkenci Kuş 19. bölüm özet. Fikri Harika kampta

Asansörde kalan Can ve Sanem oradan arkadaş kalma kararıyla çıkarlar. Çünkü Can bir daha kıza güvenemeyeceğini düşünmektedir. Saat çok geç olunca Sanem eve de Ayhanlara da gidemez. Mecburen Can'ın evine gider. Kötü bir rüya görünce kız Can'dan uyuyana kadar kızın yanında kalmasını ister. Sabah olduğunda Sanem uyanır ve yanında Can'ı görür. Sanem efsane kötü bir kahvaltı hazırlar. Sonra beraberce şirkete gidip ayrı ayrı girerler.

Menkibe seçimlerde kendisine yardım eden Can'a patlıcanlı börek yapıp götürür. Can'dan mahalle için fikirler alır ve hemen faaliyete geçirir. O akşam Can eski arkadaşı Bambi ile; Sanem ise Fabri ile berabermiş gibi yapar. Ama sonra birer birer şaka yaptıklarını itiraf ederler.

Outdoor malzemeler satan şirketin reklamlarını almak için beyin fırtınası yaparlar. Sonra da iyi bir fikir bulabilmek için kampa gidip malzemeleri kullanmaları gerektiğini düşünürler. Şirketçe kampa giderler. Fabri de Bambi de kampa gelir. Bambi lakaplı kızın Can'la arasında eskiden de bir şey olmadığını biz duyarız ama Sanem tam tersi zanneder. Aslında kız Fabri'den hoşlanmaya başlar.

Leyla şirkete gelen bir belgeyi Emre'ye götürmek için adamla buluşur. Bu kez uzun sohbet ederler. Ertesi sabah annesi Emre'yi arayıp olanları duyduğunu ve şirkete girip abisi ile arasını düzeltmesi için şirketteki hisselerinin yönetim hisselerini ona vermek istediğini söyler. Aylin Emre'yi kampa gitmesi ve abisine bu haberi vermesi için ısrar eder. Emre kampa gittiğinde Can ona ters davranır. Hele de hisselerin yönetim hakkını aldığını duyunca sinir olur. Emre'yi kovar. Emre sinir ve üzüntüyle arabayı çok kötü kullanır ve kaza yapar.

Sanem ormanda kaybolup bir çukura düşer. Ormanda bayrak oynama oyunundan gelenler Sanem'in dönmediğini görünce dağılıp aramaya başlarlar. Can kızı bulup yanına iner. Sırtına aldığı Sanem'i yukarı taşır. Neyse ki Sanem'in bir şeyi yoktur. Kamptaki havayı yükseltmek isteyen Deren herkese içinde alkol olan içecek dağıtır. Sanem'e alkolün dokunduğunu öğrenince kızı kandırıp başka alkollü bir meyve suyu verir. Sanem uykusu gelmesin diye gece ormanda dolaşmaya çıkar. Kafası kardeşine bozulmuş olan Can'la karşılaşır ve adamı öper.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder