Çukur Dizisi 43. bölüm özet. Yamaç'ın bulduğu çözüm Ersoy'u kurtarıyor

Mahsun ve Çeto karısı ile tehdit ettikleri Salih'ten malın ham maddesini de bulmasını malı da yapmasını isterler. Çaresiz kalan Salih tekrar Vartolu olur. Birinden gidip mal ve borç ister. Medet'te birisine gidip aynı şeyleri tekrar edip mal ister. İki taraftan da red cevabı alırlar hatta ellerinden zor kaçarlar. Vartolu Yamaç'a söylememkte ısrarlıdır.

Karakuzuların bir sevkiyatını Ersoy'dan haber alan Yamaç ve ekibi Veysel'in desteğiyle baskın yapar. Veysel'in ikiz kardeşi varmış ve o da mahalleden ölen çocuğa bir zamanlar mal temin edermiş. Yamaç Veysel'le çalışmayı istemez ama ses çıkarmaz. ele geçirilen ganimeti söz verdikleri gibi Veysellere bırakıp çıkarlar. bu arada bir kaç Karakuzu da öldürmüş olurlar. Baskını haber alan Çeto; Yamaçların bunu nereden öğrendiğini merak etmeye ve şüphelenmeye başlar

Çeto Celasun'a karısı ve annesiyle kalması için bir ev anahtarı yollar. Celasun Akşin ve annesini alıp götürür. Annesi kızın üzerine gider. Akşin depoya kendisini kilitleyip bileklerini keser. Celasun onu bulup hastaneye götürür. Kız düzelince Karaca ve Ayşe'ye emanet eder ama Celasun'un annesi yüzünden Sena'yı ararlar. Sena gelip kızı alıp kendi evine götürür. 

İdris Meliha'ya gider. Beraber bir yere içmeye giderler. Orada birisi taşkınlık yapar ama İdris müdahale etmeyince kadın kızıp kalkıp gider.

Vartolu malı yapacak ham madde bulamayınca Karakuzuların evine konuşmaya gider. Yalnız olduğu bir an Saadet bulsun diye bir tencerenin içine not koyar. Saadet de notu bulur. Sanki doğum sancısı tutmuş gibi yapmasını Medet'in onu hastanede bekleyeceğini söyler. Saadet sancısı varmış gibi yapar. Saadet hastaneye geldi zanneden Vartolu oraya gider ama karşısına Çeto çıkar.

Ersoy'un verdiği istihbaratla bir eve giden Yamaçlar malesef yanlış ihbar olduğunu fark eder. Yamaç Ersoy'a hesap sorar. Ersoy sonrasında Yamaç'a ilk baskında kaybettikleri malların yerine yenilerini yaptıklarını şimdi de onu teslim edeceklerini söyler. Baskın yaparlar. Ersoy da vurulur. Onu yaptıkları anlaşılmasın diye Yamaç vurur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder