Yasak Elma 21. bölüm özet. Yıldız kocasının ihanetini öğreniyor

Alihan'ın yaptığı evlenme teklifini kabul eden Zeynep; tek taş yüzüğü takar ve ilişkilerine devam ederler. Ertesi gün işe gitmeyip beraber zaman geçirip aralarındaki pürüz ve yanlış anlaşmaları konuşarak giderirler.

Davette Kemal'le karşılaşan Halit olayları sorgulayınca adam Yıldız'ın kendisinin 1 günlük karısı olduğunu söyler. Halit; Yıldız ve Kemal'i işe alan Ender'le konuşmak ister. Kemal Ender'i koruyup bir şeyden haberi olmadığını söyler. Yıldız'la da aralarında bir şey olmadığını söyler ama Halit kendisine bir şey söylemediği için karısına kızar.

Ertesi gün tramvayı atlatan ama evliliği bitme noktasına gelen Yıldız konuşmak için Kemal'e gider. Ender de adamla konuşmak için evine gider. Zeynep de öfkesini kusmak için Kemal'e gider. Kemal gidip erim'le konuşup çocuğu yumuşatır.

Ender Halit'i evine yemeğe çağırır. Rakibi olan adamın kendisine 2 yıllığına yaptığı evlerden birisini iş karşılığında verdiğini söyler ama Halit kabul etmemesini ister. Ender amacına ulaşır. Halit kadına istediği eve geçebileceğini söyler.

Hira hala öfkelidir. Alihan'a öfkesini kusar. Sonra da Zerrin'e gider. Zerrin kardeşine gidip konuşur. Ardından şirkete gelip herkesin içinde bağırıp çağırır. Cem de bu olay üzerine uçak biletini alıp şirketten ayrılmaya karar verip Zeynep'le hüzünlü bir veda eder.

Alihan Hira'yı öfke kontrolü olmadığını söyleyip işten çıkartmaya karar verir. Alihan Zeynep'i alıp Zerrin ve Lila'nın yanına gider ama kadın hala öfkelidir. Alihan Zeynep'le yaşamak için ev satın alırken "Kaju" ismini verdikleri bir köpek de alır.

Kemal şirkete gidip önce Halit ardından yemeğe çıkarak Zehra ile konuşup ona kur yapar.
Ender Yıldız'a "Kocanın sevgilisi var" der. Yıldız inanmayınca Ender; ertesi sabah yataktaki Halit'le ikisinin resmini ve evinin konumunu kadına atar. Yıldız hemen yola çıkar ve ihaneti gözleriyle görür. Yıldız bayılır. Gittikleri klinikte yapılan tetkikte Yıldız'ın hamile olduğu ortaya çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder