Erkenci Kuş 21. bölüm özet. Emre, Aylin ve Fabri müttefik oluyor

Can Fabri'nin Sanem'i kokusunu vermesi için sıkıştırmasına; sözleşme imzalatmaya çalışmasına sinir olur ve ortaklığı bitirmek ister. Ortaklık için şirkete verdiği parayı verir ama Fabri iki katını ister. Can parası olmamasına rağmen adama istediği para için çek verir. Sonra da dağ evini satışa çıkarır

 Can Sanem'i kenara çekip "Senin kokun sadece bana ait" dedikten sonra Sanem bütün gece uğraşıp Can için onu düşünerek bir parfüm yapar. Sabah şirkette adama hediye eder. Outdoor firması ceo.su kadın da Can'ın parfümünü fark edip iltifat eder.

Şirkete yeni güvenlik kameraları yerleştirilir. Onlar kamptayken şirkete girenin Aylin olduğunu öğrenirler; kar küresini hatırlarlar. Deren'in odasında ortadan kaybolan küreyi Emre'nin aldığından şüphelenen Sanem; adamla konuşmaya gider. Adam aldığını kabul edip Sanem'i tehdit eder.

Sanem olanları ablasına anlatır. Sabah Sanem Can'a küreyi Emre'nin aldığını söylediğinde adamın zaten bildiğini görünce şaşırır. Sanem'in bilip abisine söyleyeceğini anlayan Emre ilk kendisi itiraf eder. Tabi ki değiştirerek. Can buna inanmak ister.

Mevkibe kocasına karşı sessizlik yeminini bütün bölüm boyunca sürdürürken bir taraftan da derneğe kütüphane açmak için Muzaffer'le beraber seferber olur. Projenin fikir babası olarak Can'ı da açılışa davet eder. Can koli koli kitap bağışlarken açılışa da gelir. Açılışı sabote etmek için steril Aysun çeşitli şeyler yapar ama Ceycey ve Ayhan onları sabote eder.

Leyla da Sanem'den duydukları ışığında Emre'ye ağır konuşur. Sonrasında pişman olur. Emre kızı kendisini affetmesi karşılığında yemek ısmarlatır. Leyla annesinin düzenlediği kütüphane açılışına Emre ile yedikleri yemek yüzünden geç kalınca Mevkibe onu arar. Abisinin de açılışta olduğunu duyan Emre; gitmek için birden istekli olur. Açılışta Emre - Leyla ve Can - Sanem ikililerinin dedikoduları yapılır.

Outdoor firmasının katalog çekimi için ertesi gün organize olunur. Erkek mankenlerde eksik olunca Osman'ı çağırırlar. Deren Osman'a hala profesyonel mankenlik için bir ajansa kayıt olmamasına şaşırıp bir firma sahibi arkadaşının kartını verir. Aslında pek sıcak bakmasa da Leyla ve Emre'ye inat Osman bizce kayıt olacak gibi görünmekte

Fabri yeni bir hamle yapar. Ortaklıktan ayrılmak için verdiği parayı avukatları aracılığıyla Can'a geri gönderir. Ardından Aylin şirkete Fabri'nin hisselerinin temsilcisi olarak gelip yerleşir. Emre ve Aylin şirket ortasında gösterişli bir yalandan kavga eder. Aslında Fabri ile şirketi batırmak için bu planı yaptıklarını izleriz. Bir tek Sanem Emre'ye inanmaz ve yüzleşir. Emre ve Aylin'i şirketten çıkarıp Fabri'ye ortaklığı bırakması karşılığında Sanem'den oradan gitmesini ister. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder