Bizim Hikaye 46. bölüm özet. Rahmet Deniz'in kalbini kırıyor

Geçen bölüm sonunda okulda arkadaşlarının alay ettiği Kiraz okuldan kaçmış; ortadan kaybolmuştu. Bu bölüm onu Emre'nin bulup Barış'a haber verdiğini görürüz. Deli gibi kardeşini arayan Filiz'e mesaj atıp kızın yanında olduğunu sakinleşince getireceğini söyler. Rahmet ve Hikmet kardeşlerini getirse de Barış'a ateş püskürürler.

Ertesi günlerde Barış; Filiz'le konuşmak için Kiraz başta olmak üzere çeşitli bahaneler bulur.

Okulda düzenlenen bir proje ödevi eğer birincilik alırsa bir yıl yurt dışında okumak için okul burs verecekmiş. Rahmet'in kazanmasını isteyen Derin çocuğu ikna edemeyince ablasından yardım ister. Deniz Rahmet'e gidip birisi için ücret karşılığında proje yapmasını ister. Ertesi gün çocuğun yaptığı projeyi alır. Rahmet sırf kıza laf yetiştirmek için annesi ile ilgili Deniz'i incitecek bir şey söyler. Kızın üzülmesi karşısında kendisine kızar. Özür dilemeye çalışsa da Deniz'in duvarına çarpar.

Fikri elindeki heykelin tarihi eser olduğunu öğrenince satmak ister. Zeynep bir açık arttırma düzenlemeyi düşünür. Ortak yaptığı Tufan'ın kahvesinde alıcıları toplarlar. Onların konuşmasını dinleyip Cemil'e giden Çiçek sayesinde Cemil olaya müdahale eder. Satış yapılamaz. İtiş kakış sırasında heykel kafası düşüp kırılır. 

Kiraz ertesi gün okula gitmek istemez. Filiz zorla götürür. Sınıfta arkadaşlarına duygusal bir konuşma yapar ama bu tam Barış'ın tahmin ettiği gibi çocuklar üstünde ters teper. Ablasına söylediği için Kiraz'ı ispiyonculukla suçlayıp; kızın çantasına çöpler koyup kızın iyice sinirlerini bozarlar. Kiraz yine okuldan çıkar ve Barış'ı arar. Barış onu evine götürüp oğlu ve eşi ile tanıştırır. Yurt dışında olan Melek'in durumunu araştırdığında kadının ölmek üzere olduğunu öğrenir. Bunu öğrenen Kiraz'ın yıkılır. Barış'ın kıza değer verdiğini gören Nihal de Kiraz'a iyi davranır.

Filiz; Selim'in evine gidip beraber yemek yaparlar. Kiraz'ı eve bırakırken Barış onları görür ve kavga çıkar. Yumrukların konuştuğu kavgadan sonra Filiz Barış'ın kendisinden vazgeçmesi; kendisinin de yeni bir başlangıç yapması adına Selim'e ilişki için "Evet" der. Tam o esnada Nihal de Barış'a aşk acısını paylaşmak istediğini söyleyip yaklaşmaya çalışmaktadır. Aynı anda Selim Filiz'in; Nihal de Barış'ın elini tutar ve bölüm biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder