Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm, Züleyha Demir'den kurtulmakta kararlı


Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi ATV'nin reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova geçen bölümde Yılmaz Hünkar'ı vurmuştu, Demir de Yılmaz'a ateş etmişti. Hünkar ağır yaralandı. Yılmaz ise kurşunun sigara tabakasına isaabet etmesi sonucu ölümden kurtuldu.Hünkar hastanede yattı, çiftliktekielre İstanbul'a gittiği söylendi. Bu arada Fekeli ile Hünkar Hanım'ın gençliklerinde bir gönül ilişkileri olduğu ve kavuşamadıklarını da öğrenmiş olduk.

Bölüm boyunca Züleyha odada kapalı kaldı. Demir'i ikna etmeye çalıştı, gitmek istedi. Tabii ki Demir onu çocuğuyla tehdit etti. Yılmaz Züleyha'nın kendisine tuzak kurduğunu sandı. Fekeli bundan pek emin değil.

Cengaver Yılmaz ile ilgili gerçeği öğrendi. Yalan söylediği için Demir'e çok kızdı ama, sonra düşündü taşındı, aşk için yaptı diye onu affetti.

Demir annesi yokken kendisine yardımcı olduğu için Şermin'e para verdi, borçlarını ödemesi için. Şermin ise parayı gidip Veli'ye verdi. O da bir gecede kumarda yedi paraları. Bu arada Şermin'in kocası boşanma davasıaçtığını ve evden ayrılacağını söyledi, şaşırdı Şermin.

Gaffur Yılmaz'a gerçeği söylemek istedi diye Gülten'i bir kulübeye hapsetti. Yılmaz öğrenince gidip kurtardı kızı. Gülten eve geri döndü. abisine de Yılmaz'dan uzak duracağına dair söz verdi.

hünkar Hanım'ın yarası mikrop kapmış, hastaneye gidince Züleyha fırsatını buldu, planını yaptı ve evden kaçtı. Ama Demir otobüsten geri aldı onu. "Yılmaz'ı seviyorum ben, seni istemiyorum, anlamıyor musun?" dedi. Demir de çocuğu kucağından zorla aldı, "Şimdi gideceksen git" dedi. Züleyha "çocuğumu ver" diye çok ağladı. Demir umursamayaınca da yanındaki silahı çıkardı ve başıan dayadı. "Kendimi öldürürüm" dedi. "Öldür" dedi Demir. Silah boş herhalde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder