Söz Dizisi 52. bölüm özet. Su ve Feyzullah sonunda evlendi

Dragan bir örgüt ile anlaşma yaparken yanında hediye olarak Agah'tan aldığı onların içine sızmış Türk ajanlarını vermeyi teklif eder. Ajanlar karşılığında birini öldürmelerini ister. Deşifre olan 3 ajanın haberi Eylem'e gelir. Diğerlerinin deşifre olmaları an meselesidir. Tim; oraya operasyon düzenleyip ajanları kurtarmaya çalışırlar.

Erdem Albay ise timi sıkı bir idmana tabi tutar. Tim son bir kez daha konuşmak için Yavuz'un yanına gider ama Yavuz geri gelmeyeceğini söyler. Öfke ve hayal kırıklığı ile geri dönerler. Yavuz'un yokluğunda time Ateş'in komutan olması gerekir ama o istihbaratçı olduğunu öne sürerek başka birinin olmasını ister. Komutan Fethi olur.

Fethi'ye sessiz telefonlar gelmektedir. Operasyonda Fethi yakalanır. İçerideki muhbir ona yardım eder. Diğerlerinin de gelmesiyle ajanlar kurtarılır.

Derya; kardeşinin mezarına gider. Savcıyı da Feyzullah'ın düğününe çağırırlar. Derya; kendisi de bir Yavuz ile konuşmak ister. Sohbet sonrasında teröristler ateş açar. Yavuz'un dikkati ve desteği sayesinde kurtulurlar. Yavuz; saldırganların kendisini hedef aldığını düşünmektedir. Sağ kalan adamı yakalayıp konuşturmaya çalışır. Patronun kaldığı oteli öğrenip oraya gider.

Dragan yüksek güvenlikli bir hapishaneden birini kaçırmak istemektedir. O hapishanede çalışan birini karısıyla beraber kaçırır ve eğer ertesi gün hapishanenin trafosunu patlatmazsa eşini öldüreceğini söyler. Adam kabul etmeyince karısını gözleri önünde öldürür. Annesi ve çocuklarını da öldüreceğini dediğini yapmasını söyler.

Keşanlı nüfus kağıdı geçen bölüm aldığı kız olan Melisa'nın çalıştığı bara gidip ortalığı karıştırıp kızın işten atılmasına sebep olur. Sonrasında kıza kimliğini verip konuşurlar. Kız birilerini görüp kaçar. Keşanlı kızı tekrar kaybeder.

Erdem; Yavuz'u Güler, Nazlı ve Su'yun karşısına çıkarır. Kadınlar şok olur elbette. Su; düğüne çağırır ama Yavuz tehlikeye atmamak için gelmeme kararındadır. Düğün için hazırlıklar başlar. Nikah kıyılır. Tim aylardır çalıştığı üzere gösterişli bir zeybek oynamaya başlarlar.

Yavuz otele giremez ama zaten adamlar da kötü haberleri alıp korkup kaçmak üzeredirler. Yavuz cam silme asansörü ile odaya çıkıp adamları konuşturmaya çalışır ve adamdan hedefin kendisi değil savcı Derya olduğunu öğrenir. Dragan'ın onlar başaramadığı için kendisinin Derya'yı düğünde öldürmeye çalışacağını öğrenip oraya doğru harekete geçer.

Düğüne yetişen Yavuz kimseyi arayıp uyaramaz çünkü nereden bildiğini anlatamayacaktır. Dragan'ın kız arkadaşı garson kılığında Derya'ya yaklaşır. Yavuz kadına doğrultulan silahı görüp araya girer ve omzundan vurulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder