Erkenci Kuş 12. bölüm özet. Sanem kocaman bir çıkmaza giriyor

Star da yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde geçen bölüm opera salonunda büyük buluşma gerçekleşmişti. Sanem sonunda galada öpüştüğü kişinin Can olduğunu anlar. Can kızı tekrar öper. Albatros lakaplı kişinin aşık olduğu Can bey olması Sanem'i çok sevindirir çünkü iki farklı kişiye aşıkmış gibi hissetmesi ve kafa karışıklığı ortadan kalkmış olur. Kafa karışıklığı yerini mutluluk ve heyecana bırakınca Sanem oradan çıkar; sokaklarda herkese "Can bey albatrosmuş" diye haykırır. Can da çok mutludur. Eve gittiğinde Polen'in de gittiğini öğrenip sevinir.

Can ertesi gün şirkette Sanem'in sorularını yanıtlar. Hatta kıza çok sevdiği bir fotoğraf makinesini kırmasına rağmen kızmaz. Beraber tamir ederler. Şef bir arkadaşına evde yemek ve masa hazırlatır. Sanem'i çocukluğunun geçtiği eve götürüp kıza aşık olduğunu söyler. Sanem cevap vermez ve adamdan zaman ister. Can Emre'ye Sanem'e aşık olduğunu söyler.

Sanem bütün bölüm boyunca Osman ve Ayhan'a olanları anlatıp ne yapması gerektiği konusunda tavsiyeler alır. Can'a söylediği onca yalanın ardından kendisini rahatsız hisseder. Emre'yle konuşup ondan Can'a arkasından iş çevirdiğini söylemesini ister. Kendisini de kandırdığını ve bunları yaptırdığını itiraf etmesini ister ama Emre'den aldığı tek cevap Can'ın ona göre; Onun da Can'a göre olmadığıdır. Aynı şeyi iş yerinde Deren de arkadaşça söyler.

Ayhan aşktan kafası karışık bir halde Ceycey'e "Bende sana karşı bir his yok" der. Ceycey bunu kabul etmekle kızın peşinden koşmak arasında kalakalır

Osman reklam çekimlerinde verdikleri catering hizmetini faturalandırıp şirkete vermesi için Nihat babaya verir. Alınan parayı herkese bölüştürecektir. Nihat baba kızlarını da kontrol etmek için şirkete gider. Reklamın fotoğraf çekimlerinde müşteri yine Osman'ı ister. Osman ikna edilir ve çekimler başlar. Bir iş adamının farklı halleri kılığına giren Osman gerçekten çok başarılı ve yakışıklıdır.

Osman Emre'ye hisleri olduğunu anladığı Leyla'dan uzak durmaya çalışırken Güliz de Osman'dan hoşlanmaya başlar ve bunu Leyla'ya söyler. Leyla da bir gece önce kendisiyle yemek yiyeceğini unutan Emre'den uzak durmaya çalışmaktadır. Hatta adamın özür olarak kendisine ısmarladığı salatayı bile yemez. Leyla da Osman da üzgündürler.

Aylin fotoğraf çekimleri sırasında çekişirken; şaka olarak şirketi ele geçirme hayallerini anlatırken buna engel olacak birini fark eder. Oldukça başarılı şirket avukatı ve Can'ın çocukluk arkadaşı Metin'dir bu engel. Metin aynı zamanda kendisini de sevmemekte her gördüğünde Emre'yi kendisiyle ilgili ikaz edip durmaktadır. Onu ortadan kaldırmak için bir plan yapar.

Avukat olan Metin; Can şirketin başına geçene kadar sürekli ortaklardan olan annelerine bilançolar göndermekteyken onun emriyle evrak yollamama talimatı alır. Ancak boşanılan eski eş de şirket ortaklarındandır. Can'a söylemekle anneye göndermek arasında kalır. Aylin bunu duyduğunda Can'ın bir şekilde öğrenmesini sağlar. Can herkesin içinde Emre'ye çıkışır ve adamı kovar. Hatta arkadaşlıklarına bile ara verecek gibi durmaktadır.

Can'ın en yakın arkadaşı Metin'e yalan söylediği için kızması ve katı prensiplerinin olması Sanem'i daha da korkutur. Can'a cevap olarak kendisini çekici bulmadığını hislerinin arkadaşlık olduğunu söyler. Can buna inanmaz ve aralarında bir iddialaşma olur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder