Erkenci Kuş 10. bölüm özet. Can ve Sanem arasında engeller kalkıyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde birinci olan Erkenci Kuş dizisinde bu hafta reklam çekim heyecanı vardı. Gece yanına gittiği Can'ın Sanem'in resimlerine baktığını gören Polen oldukça bozulur. Kızı biz beraber kalacağız diyerek geri gönderir. Yalnız kalmak isteyen Can; Polen'i kulübede görünce biraz sinirlenir. Hemen eve dönerler. Sanem ise iki eski sevgilinin baş başa kulübede kalmak istemelerinden rahatsız olup tekrar barıştıkları fikrine kapılır.

Şirkette ertesi gün çekilecek organik içeceğin reklam filminin telaşı vardır. Aylin'in şirkete gelmesi ise Deren'i çok gerer. İki kadın neredeyse her konuda anlaşamaz. Aralarındaki gerilim Ceycey'in stres olmasına sebep olur. Dengeyi ise Can kesin sert tavırlarıyla sağlar.

Organik üreticinin çalışanların ve müşterilerin organik ürünler yediğini öğrenen Deren; setin yemek işleri için böyle bir firmayı bulma işini Ceycey'e verir. Ceycey vegan ve vejeteryan olan müşteriler için böyle bir catering bulamadığı için panik yapıp Leyla'yı arar. Leyla vegan köfteler yapan ve yemeği de güzel yapan Osman'ı tavsiye edip adamı ikna eder. Sanem şirkettekilere nişanlı olduğunu söylediği Osman'dan ayrıldığını ilan eder.

Polen Can'ı Sanem'e kaptıracağından endişe ederek bir kaç gün daha kalma kararı alır. Can bu karara tepki vermez ama barışmayacaklarını bir kez daha vurgular. Ancak Polen; tüm gösterişiyle ofise gelip Can'ın odasına yerleşir. Kasıtlı olarak Sanem'e barıştıklarını, Can'ı ondan iyi tanıdığını ima eder. Son derece frapan bir kıyafetle sete gelince de Sanem'in iyice sinirleri bozulur. Can da sürekli Sanem'e o akşam Levent ile olduğu ile ilgili imalar ve sorularla geceyle ilgili Sanem'den laf almaya çalışır

İşsiz, dükkansız kalan Muzaffer ve Nihat baba hala Osman'ın yanında takılmaktadırlar. Sete yemek verme işini duyunca kararsız hatta isteksiz Osman'ı ikna ederler. Ayhan alışveriş yaparken Muzaffer de annesine mezeler yaptırır. Aysun'un mezelerinin sete gideceğini öğrenen Menkibe olaya el koyar. Tarafsız gördüğü Can'ı eve çağırıp mezeleri tattırır. 5-0 Menkibe'nin mezeleri kazanınca sete onun mezeleri gider. Ayrıca kocasının reklam sektörüne gireceğini duyan Menkibe kıskançlık yapıp bakkal dükkanını kocasına geri verir.

Reklam çekim günü ormanlık bir alanda kurulan sette heyecan ve koşturmaca vardır. Güliz içeceği götürecek kızı oynar. İçeceği içen erkek oyuncu içerken beğenmeyerek içince sürekli tekrar yaparlar. Oyuncu içtiğini kusarak geri çıkarınca ara verilir. Osman, Muzaffer, Ayhan'dan oluşan catering ekibinin sunumu da yemeklerine de herkes bayılır. Yeni iş teklifleri gelecek gibi görünmektedir. Erken oyuncu bağırsaklarını bozunca yeni bir oyuncu arayışına girerler. Ayhan; abisi Osman'ı önerir. Leyla'nın da ısrarıyla  Osman kabul eder ve bir kerede mükemmel iş çıkarır. Set dağılır.

Setten sonra Can da Sanem de araçlarla dönmezler. Sanem parfüm yapmak için ormana çiçek toplamaya gider. Kızı gören Can da peşinden gider. Can ile ilgili hayaller kurduğunu düşünen Sanem; adamı tersleyip yalnız kalmak istediğini söyleyerek geri gönderir. Ancak kızı bırakmak istemeyen Can; geri gelir  ve denize girmiş Sanem'in yanına gidip "Tek başına yalnız kalsan; birlikte yalnız kalsak" diye sorar 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder