Çukur Dizisi 2. Sezon 35. bölüm özet. Yamaç ve Cumali'nin üzerine ödül konuyor

2. Sezonuna yıldırım hızıyla başlayan ve neredeyse her sahnesinde bomba etkisi yaratan Çukur dizisinde; Cumali kardeşinin yaralarını sararken Vartolu sokaklarda tek başına gezer. Öldü zannettiğimiz Medet'i uzaktan seyreder ve bir yere girip saklanır.

Mahsun Yıldız'dan muhbirleri olmasını ister. Celasun ve Meke mahallede kendi gruplarını kurmuş; gelen geçene çökmüşlerdir. Celasun Akşin ile evli; kızın yüzü yaralı ve aklı da yerinde değildir.

Kemal; Yamaç'ı arayıp ulaşamayınca Feride ve bebeği için Mahsun ile konuşmaya gider ama adam Kemal'in elini kırar. Çeto Mahsun'a Kahraman bebeği öldürmesini emreder ama o şehirden gitmesini tembihleyip annesine verir.

Çeto; Mahsun'dan Sena'yı bulup getirmesini ister. Cumali de Sena'nın peşine düşer. Hastanede Emrah için çalışan adamı bulup konuşturur. O sırada Kara Kuzular da akıl hastanesini ziyarete giden Sena'yı görüp takip eder ve Mahsun'a haber verirler. Mahsun; Sena'yı görüp beğenir ve kızı alamaz. Kızı takip eden adamlara da o kızın Sena olmadığını söyler

Cumali evinin önündeki Kara Kuzuları birisi öldürüp Mahsun'un evinin önüne bırakır. Cumali Yamaç'ı başka bir yere götürür. Bir kaç gün sonra Yamaç kendisine gelip abisiyle hasret giderirken kolu kırık Kemal gelir. O da onlara katılır.

Sena; Aliço'nun kaldığı hastaneye gider ama Yamaç'ın gelmediğini öğrenip merak eder. Yamaç birkaç gün gelmeyince Sena epey endişelenmeye başlar. Cumali sonunda hastanede Sena'yı bulup Yamaç'a götürür. Karı koca kırgın mesafeli konuşur. Sena'yı saklanması için yaşadığını öğrendiğimiz Emmi'nin yanına götürür.

Cumali; Kemal'in de yardımıyla Kara Kuzulardan bir kaçını öldürüp kahveye koyar. Bunun haberini alan Çeto ve Mahsun mahallenin erkeklerini halı sahada toplar. İdris Koçovalı'nın resmini yere atıp onun üzerine basıp geçmelerini ister. Yamaç ve Cumali'yi bulana ödül vaad ederler. Bu ikilinin bulunamadığı her gün birini alacak; o hafta sonunda eğer hala bulunmamışsa; onların yedisini de öldüreceklerini söylerler.

Metin halı sahada bu olaylar olurken Kemal'i arayıp olanları anlatır. Metin; İdris babanın üzerine basmayınca Onu alırlar. Yamaç gece sokakta dolaşırken peşine düşenlerden kurtulmak isterken mahalleden bir çocuk ona yardım etmeye çalışırken ölür. Yamaç o ana kadar "çukur" dövmesi yaptırmamış iken gidip kalbiniz üzerine yaptırır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder