Erkenci Kuş 11. bölüm özet. Beklenen buluşma gerçekleşti

Star Tv de yayınlanan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'da bu hafta #beklenenbuluşma gerçekleşti. Organik içeceğin reklamı çekilmiş; herkes dağılmaya başlamıştır. Sanem ise düşünmek için yalnız kalmak ister. Can onu takip eder ve girdiği denizde kızın yanına gidip beraber yalnız kalmak ister. Sanem de bunu kabul eder; tam yakınlaşacaklarken Deren ve krizi ile karşılaşırlar. İkilinin ıslak olması kafaları karıştırıp dedikoduların çıkmasına sebep olur.

Çekimlerin yapıldığı kameranın kartı yanmış; bütün çekimler çöp olmuştur. Müşteri ise reklamı ertesi gün yayına girmek istemektedir. Can tüm karizmasını kullanıp müşteriyi ikna eder. kendi olanakları ve buldukları elemanlarla yarın sabah 06.00 da çekime başlayacaklardır. Can Sanem'le yalnız kalmak için herkesi sabah erken çekim olacağını bahane ederek orada kiraladığı çadırlarda yatırtır. Osmanların ekip akşam için tekrar hazırlık yapar.

Akşamı ormanda çadırlar kurulur; herkes yattıktan sonra Sanem deniz kenarında bir hamakta olan Can'ın yanına gider. 5 dakikalığına diye gider ama orada adamla uyuyakalır. Sabah çekimler için Osman'ın ekibe yardım edememesi üzerine kahvaltı için gözlemeleriyle Menkibe ve Nihat da oraya gelirler. Kızlarının sürekli Can'a bakması ve yanında olması anne babayı endişelendirir. Menkibe Sanem'e tavsiyeler vermeye çalışır

Osman Leyla'ya açılmayı planlar ama kızın sürekli Emre'nin yanında olması kafasını karıştırır. Leyla laf arasında kendisine yarın yemek yeriz diyen Emre ile gerçekten yemek yiyeceklerini zanneder. Emre'yi bekler sonra arar. Emre ise Aylin ile yataktadır ve Leyla'ya verdiği sözü çoktan unutmuştur. Leyla'yı parkta ağlarken gören Osman yanına gidip ilgilenir ama kızdan Emre'yle ilgili kurduğu hayali fark eder.

Ceycey ise bir türlü kendisinin hislerini anlamayan Ayhan'a bir avazda aşık olduğunu itiraf eder. İkili heyecanla birbirlerini düşünmeye başlarlar.

Aylin ise boş durmaz ve Emre'yle tekrar beraber olmaya başlarken diğer taraftan da Polen'i Sanem ile ilgili gaza getirir. Ertesi sabah çekime gelen Polen; Can ile Sanem'le ilgili konuşur. Onun gibi bir mahalle kızıyla işin olamaz gibilerden konuşurken onları duyan Sanem; Çubuk Polen'e karşı bilenir ve kendince bir savaş başlatır. Çekimlerde adamın yanından ayrılmaz. Set dönüşü de kendisini Can'a evine bıraktırır. Can'ın kızla kalmayıp çekimlerin montajını yapması da hoşuna gider.

Ertesi akşam Polen'in öne aldığı doğum günü partisini Can ile baş başa kutlamasına engel olmak için bütün şirketi eve partiye davet ettiklerini söyler. Sabah da erkenden yalnız kalmamaları için Ceycey'i zorlayarak eve gelir. Yaptığı iğrenç bir çiğ köfteyi Can'a yapıp götürü yiyip yemeyeceğini merak eder.

Sanem; akşam için hazırlanıp Güliz ile partiye gidecekken kızdan Polen'in Can'ın evine taşındığı haberini duyar. Oldukça sarsılan Sanem arabadan inip opera binasında çalışan Ceycey'e yardıma gittiğini söyler. Can partide sürekli Sanem'e bakar ama kızı göremeyince Güliz'e sorar. Sanem'e Güliz'in söylediklerini duyunca neden gelmediğini de kızın üzüldüğünü de anlar. Sanem'in yazdığı "Keşke" mesajı ile ilk karşılaşıp öpüştükleri zamanki kıyafetini giyip opera binasına o locaya gider. Sanem onun ayakkabılarını görünce kiminle öpüştüğünü anlar ve tekrar öpüşürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder