Elimi Bırakma 6. bölüm özet, Azra ile Cenk mutfakta birlikte çalışıyor


TRT 1'in pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Elimi Bırakma geçen bölümün sonunda Feride Hanım bütün mal varlığını Azra'ya bıraktığını, bundan böyle manevi kızı olduğunu söylemişti. Herkes çok aşırdı. En çok şaşıran ve öfkelenen kişi de Cenk'ti. Herşeyi Azra'nın planlayarak yaptığını, onları ailece tuzağa düşürdüğünü zannetti. Önce o bağırıp çağırdı Azra'ya, sonra da bahçede yakalayan Melis hakaret etti kıza. Feride Hanım ise hepsine, "kararıma saygı duyacaksınız" dedi.

Cenk annesi ve kızkardeşinin tüm yalvarmalarına rağmen gitti. Serap ise kayınvalidesi Feride Hanım'a tepki gösterdi.

Azra üzüldü, "Ben bu oyunu sürdüremem" dedi. Feride Hanım ondan ailesini kurtarmak, bir arada tutmak için istemiş bu yardımı; miras meselesi bir oyunmuş sadece. Cenk'in torununuz olduğunu bilseydim, bu oyunu kabul etmezdim, dedi. Feride Hanım da şaşırmış bu tesadüfe. Cenk ile ilgili konuştular biraz. Hazıra alışıklar, ayakta durmayı öğrenmelerini istiyorum. "Yanımda ol, güçlü ol vazgeçme" dedi yaşlı kadın. Cenk de dahil kimseye gerçeği söylememesini de tembih etti.

Arda'yı tuvalette baygın buldu arkadaşları, hastaneye kaldırıldı. Haberi alan aile telaşla hastaneye koştu. Annesinin mesajını alan Cenk de havaalanından döndü. Uyuşturucu meselesini duyunca hepsi çok şaşırdı, üzüldü. Cenk kardeşinin başında otururken çocukluğundan beri içinde taşıdığı suçluluk duygusunu da döktü bir kez daha. Babasının ölümüne sebep olduğunu düşünüyor, bunun ezikliğiyle yaşamış hep. Gitmekten vazgeçti Cenk, bırakamyacak ailesini.
Azra ise büyük bir baskı altında, bütün aile ondan nefret ediyor; en çok da Cenk'in öfkesine maruz kalmak zor geliyor ona.

Azra şirkette mutfakta çalışmaya başladı. Feride Hanım'ın ahretliği Hüsniye'nin de evinde kalmaya devam ediyor. Bu arada Mert'in evinde kaldığı Meryem Hemşire de iğne yapmak için oraya gelip gidiyor. Hüsniye'nin torunu Ali Mert ile oynamaya gitmiş. Cansu da çocuğu almak için onlara gitti. Az kalsın kardeşiyle karşılaşacaktı ama o sırada telefonu çaldı.

Cenk, "Gitmiyorum, ailemin yanında kalacağım, tek şartım var, ben de o kızın yanında çalışacağım, ellerinle verdiğin geleceğimizi ellerimle alacağım o kızdan, onun ne sahtekar olduğunu da kanıtlayacağım sana" dedi babaannesine.

Bu arada Cansu, Cenk ile Azra'nın tanıştıklarını öğrendi. Hoşlandığı kişinin Cenk olup olmadığını da sordu Azra'ya. Yok dedi kız tabii. Cenk de bu arada kendisiyle mücadele ediyor, Azra'ya olan aşkından vazgeçmeye karar verdi.

Mert Azra'yı gördü evin önünden geçerken, seslendi ablasına ama göremedi kızcağız.

Feride Hanımın ise sağlığı iyiye gitmiyor, çok zorlu bir tedavi sürecine başlayacaklarını söyledi doktoru.

Cansu, Azra'ya hesap sormak için gelmişti, o bahsettiğin kişi Cenkmiş, diye. Cenk ise geldi ve cansu'yu sevgilisi olarak tanıttı. Azra'ya kzıgınlığı yüüznden yaptı bunu. Kızlar da yeni tanışmışlar gibi yaptılar. Azra çok kötü oldu. Cansu da çok sevindi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder