Elimi Bırakma 9. bölüm özeti, Cenk Azra'yı çok zor duruma soktu


Cenk, Azra ile Cansu'nun kardeş olduklarını öğrenince çok şaşırdı, ama kızlara bir şey söylemedi. Fatma'nın teyze kızı Meryem, Mert'in Azra'nın kardeşi olduğunu öğrendi. Bunu Azra'ya söyleyecekti. Cansu Mert'in nerede olduğunu öğrendi, gidip kapılarına dayandı. Fatma kızı durdurmaya çalışırken kazayla yaraladı. O sırada Sumru geldi, kızının Mert'i alıp Azra'ya götürmesine engel oldu. Sonuç olarak Mert'i de alıp eve getirdiler. Fatma da Mert'ten ayrılmak istemeyince, onu da getirdiler, çocukla ilgilensin" diye.

Feride Hanım'ın doğum günüydü, lokantadakiler, patronları için evde sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Pastayı da Azra yaptı. Herşey çok güzeldi. Herkes oradaydı. Cenk'in sürprizi her şeyi bozdu. Babaannesine hediye olarak Azra ile cansu'nun birlikte çekilmiş fotoğrafını gösterdi, onların akrdeş olduklarını söyledi. Amacı Azra'nın bir yalancı olduğunu göstermekti. Feride hanım düştü bayıldı. Herkes Azra'ya tepki gösterdi. Cenk'in annesi Azra'yı kolundna tuttuğu gibi kapının dışına attı. Cansu ve Sumru kendilerini temize çıkarmak için hemen yalan abaşvurdular her zamanki gibi.

Sumru herkese Azra'yı kötü ve entrikacı biri gibi gösterdi. Oysa kendisi demişti Azra'ya Cenk'e Cansu'yu tanıdığını üvey kardeşler olduğunu söylememesini.

Azra inat etti, gitmedi. Feride Hanım'la konuşmak için ısrar etti. O sırada Feride Hanım da son kez Azra'yla konuşmak istedi. Cenk ise miras meselesi yüzünden zaten öfkeliydi Azra'ya, şimdi iyice nefret etti.

Cenk'in annesi de harekete geçerek, Feride Hanım için akıl sağlığı raporu alınmasına karar verdi, bunun için Azmi Bey'i görevlendirdi.
Sumru ile Cansu eve geldiklerinde baktılar Fatma ile Mert yoklar. Sumru'nun söylediklerini gizlice dinleyen Fatma, onu Mert'ten ayıracaklar diye, çocuğu da alıp kaçmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder