Elimi Bırakma 2. bölüm, Mert kayboldu, Azra perişan


TRT1'in yeni dizisi Elimi Bırakma 2. bölümde de çok sürükleyiciydi. Sokakta kalan Azra ve Mert geceyi hastanede gizlenip yatarak geçirdiler, sonra da Gönül ablanın evine gittiler. Kadıncağız onları seve seve misafir etti. Ama kocası çok kötü bir adam. Azra'yı pilav arabasının başına bıraktı. Kızcağızın ilk gecesinde laf atan gençleri döven Cenk, karakolluk oldu. O sırada araba da devrildi, kırıldı. Huysuz adam iyice çıldırdı. Cenk para verince sakinleşti.
Sumru, yeni aldığı eve yerleşt ama kızına kira olduğunu söyledi. Gidip Mesutlarla arasını da düzeltti.
Aynı gece Mert kayboldu, yine Gönül ablanın kocasının yüzünden oldu. Bakakla yolladı otizmliçocuğu. Kayboldu çocuk. Onu bulan kişiye Sumru'nun telefon numarasını verdi. Sumru gelip aldı, ama bir yandna da söylenip duruyordu. Çocuk heycanlanınca o da telaşlanıp kaza yaptı. Mert'i öldü zannedip yol kenarına bıraktı, kendisi için yardım çağırdı. Çocukcağız kayboldu böylece.

Azra, sokak sokak kardeşini aradı. Cenk ile Tarık Azra'ya yardım etmek için ellerinden geleni yaptılar. Cenk Azra'nın başına gelenlerden çok etkilendi.
Nazmi Bey, hırslı ve kötü niyetli bir adam. Cenk'ten hiç hoşlanmıyor. Onun şirketin yönetimine katılmasını istemiyor, Kendisi zaten orada, oğlunun da gelip orada çalışmasını istiyor. Oğlu Tarık ise onun aksine çok iyi niyetli bir çocuk. Güzel bir cafe restoran işletiyor.

Feride Hanım, Cenk'e ders vermek için onu şirketin bulaşıkhane bölümünde çalıştırmaya başladı. Cenk önce tepki gösterdi, sonra pes etmemeye karar verdi. Feride Hanım, onun azmetmesini, kendi çabasıyla yükselmesini istiyor.

 Feride Hanım, gelini ve torunlarının kendisi hakkında konuştuklarını duyunca çok üzüldü.
Azra, Gönül ablasının evinde kalamayacağını anladı, kadın ona bir ev buldu. Ev sahibi de çok iyi bir kadıncağız çıktı. Yaptığı gözleme işine onu da dahil etti. Feride Hanım, eski mahallesine, sonra da Eyüp Sultan'a gitti. Başı döndü, düşüp kafasını vurdu ve bayıldı. O sırada gözleme standı için tüp almaya giden Azra kadıncağızı gördü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder