Darısı Başımıza 3. bölüm özet. Öykü Ozan'ın çıkmazını anlıyor

Show Tv de yayınlanan yaz dizisi Darısı Başımıza da Öykü; Ozan'a inat Cem'le nişanı hızlandırır. Ama oteldeki kişinin Ozan olduğunu anlayan Rüya; adamı bertaraf etmek için yaptığı hareketle yanlışlıkla Cem'in ayağının burkulmasına sebep olur. 

Cem'in sevgilisi Derya bir bahaneyle evine gelir. O sırada Öykü de gelir. Son anda kurtulur. Ozan ve Öykü yine Sude'ye giderler. Sude bu filmde bir şarkıcıyı canlandıracakmış ama bir türlü havaya giremiyormuş. Öykü kızı bir arkadaşının konser vereceği bir bara götürür. Kız sahneye çıkacağım diye tutturur ve solistin gitarını parçalar. Konseri Öykü şarkı söyleyerek tamamlar. Ozan ise Öykü'yü sahnede videoya çeken birini döver. 

Merter kitabı için Rüya'ya yanaşmaya çalışır ama kızın annesi sürekli müdahale eder. Cem'e çorba yapma bahanesiyle Rüya'ya yaklaşmayı başarır ama istediği gibi bir hikaye bulamaz. 

Canan yeni bir plan yapar ve Ferrin ile buluşup kadının ağzından laf almaya çalışır.Zerrin'in; kocası Mürsel onu başkasıyla aldatıp gitmesine rağmen adamdan boşanmadığını öğrenir. Çocuklara ise babalarının başka ülkede yaşamak zorunda kaldığını söyleyip oyalıyormuş 

Resmiye; kocasının önceden Canan ile çıktığını duyunca çok sinirlenir ve kıskanır. Zerrin babasının öykülerini hatırlayıp anlatırken Resmiye'nin kızı onların film olmuş hallerini hatırlayıp dosyalar. Ferrin ve Resmiye'yi de alıp şirkete gider ama Canan ona kocasıyla ilgili gerçekleri çocuklarına söylemekle tehdit eder. Zerrin yıkılır ve çıkar. Zerrin eve gelip albümlere bakarken öğreniriz ki; megerse komşusu Merter ve Meryem'in anneleri olan kadın ile kaçmış kocası Mürsel..

Canan evinde kasasında gerçekten de bir defter saklamaktadır. 

Ozan kardeşi ile Sapanca'ya gider. Amacı Öykü ile ilgili gerçekleri anlatmaktır. Onların gideceğini duyan Rüya hemen Öykü'yü de alıp oraya doğru gider. Ozan evde kardeşiyle hatıralarını oyuncaklarını görüp duygulanıp olanları anlatamaz. Tam o sırada Öykü, Merter ve Rüya oraya gelir. Onları gören Ozan dağılır ve gider. Öykü çocuğun arkasından gider. Ozan'ın üzüntüsünü fark eden Öykü Cem'in yanına gider ve ayrılmak istediğini söyler. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder