Masum Değiliz 4. bölüm özet. Kadir şüphelenip araştırmaya başlıyor

Selinlerin evinde yas vardır ama kız babasının öldüğünü kabul etmek istemez; inkar eder. Onun bu halini gören Mert çok kötü olur; Volkan onu teselli eder. Umut'un evinde 2 noktada kan bulunmuştur. Arabada bulunan kan ile karşılaştırma yapılmasına başlanılır. Kan örnekleri eşleşir ama herhangi bir faili meçhul ile eşleşmediği için Umut serbest bırakılır. Herkes evine hayatına dönmeye çalışır. Mert bir toplantıda mezarlık lafını duyunca kötüleşir. Volkan ise bir ameliyatta hastaya müdahale edemez.

Diğer taraftan Sema da evde çöpte bulduğu kanlı gömleği görünce Deniz'e tecavüz ettiklerinden şüphelenmeye başlar. Sema doktora gider ve 1,5 aylık hamile olduğunu öğrenir. Emir'e gidip bunu söylediğinde adam bebeği aldırmasını söyler ama kadın kabul etmez. Müge'den Deniz'in saç telini ister. Gömlekte bulduğu kanla karşılaştıracaktır. Volkan'ın sevgilisi Ona karısının hamile olduğunu duyduğunu söyler.

Kadir ise Haydar'ın kamyonunu çalıp satan adamın tekrar peşine düşer. Olay yerine gelir ve başka bir aracın kırılmış farlarından başka bir şey bulamaz. Kırık farlardan markayı bulur ama kimin olduğunu bulamasa da daha önce kırık farı mahallede Umut'un evinin önünde gördüğünü hatırlar. Akşam gördüğü Umut'a ölen Haydar'la ilgili imalar yapar. Ertesi gün kapısına isimsiz bir mektup bırakıp bir yere çağırır

Deniz Emir'e ulaşamayınca Umut'a gider ve dertleşirler. Sema'nın neden onun peşinde olduğunu sorduğunda Umut şaşırır. Ona Emir'in söylediği bazı şeyleri sorar ve adamın yalan söylediğini anlar. Mert'e de anlatır. Mert hemen Emir'i arar ve geldiğinde neden yalan söylediğini sorar. O da "Sema ile ilişkim vardı; peşimi bırakmıyordu; ben de bir sevgilim olduğuna onu inandırmak istedim" der. Mert tepki verir ve Volkan'a her şeyi anlatması konusunda ısrarcı olur. Atölyeye gelen Volkan baba olacağı haberini verince kimse bir şey söyleyemez.

Emir Sema'ya Volkan'ın bebeği bildiğini söyler ve sürpriz yapıp haberi vermesini ister. Ceyda sahilde Mert ve Selin'i bankta sarılmış ağlarken bulur ve olay çıkarır. Yüzüğü atar. Umut onları arar ve kapısına bırakılan mektubu gösterir. Hepsi oraya gitmeleri gerektiğini düşünür. Bu sırada Kadir de Selin'e Umut'tan şüphelendiğini söyler ve buluşmayı anlatır. Hepsi gece oraya gider.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder