İşinize yarayacak 5 güzellik pratik tuyoları

Mükemmel görünmek isteyenler için uzmanlardan saç, makyaj ve cilt bakımıyla ilgili öneriler aldı... İşte çok işinize yarayacak, pratik güzellik tüyoları...
1) Serumla aydınlanın: Kaş kemiği, yanak gibi cildinize ışıltı katmak istediğiniz noktalara serum uygulayabilirsiniz. Pek çok markanın serumu var, cilt tipinize uygun olanı seçebilirsiniz.

2) Ojenizi kurutun: Ojenin kurumasına yardımcı olmak için ellerinizi buzlu su dolu bir kasenin içinde 30 saniye bekletin.
3) Bir dakika bekleyin: Peeling’i sert hareketlerle yapmak yerine hafif hareketlerle ve daha uzun sürede yapın. Cildinize aşırı baskı uygulamaktan kaçının.
4) Alkolden uzak durun: Günde bir kadehten fazlası yağ üretimini artırır ve gözenekleri genişletir. Uykusuzluk da aynı sonuçlara sebep olabilir, bu yüzden uykunuzu almaya özen gösterin, en az 7 saat uyuyun.

5) Güneşten korunun: Günlük nemlendiriciniz güneş koruyucu içermiyorsa, hafif bir güneş koruyucusuyla karıştırın. Ürün içinde çinko, avobenzone ya da helioplex olmasına dikkat edin. Mor ve beyazımsı iz bırakmadan tam koruma sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder