Kocaman Ailem 7.bölüm özet. Demir ölüyor

Hulusi beyin tren garındaki çocuklarıyla vedalaşması adama gelen telefon konuşması ile bölünür. Demir ve Jale annenin kaza yaptığını öğrenir. Derhal hastaneye gelirler ve Demir'in öldüğü haberini alırlar. Elif yıkılır. Haber diğer annelere ve Ercan'la Güzide'ye de ulaşır. Kadın samimiyetle gelip Elif'e baş sağlığı diler. Jale ise kendisine gelip Demir'in öldüğünü öğrendiğinde kendisini suçlu hisseder. Bu suçlulukla Elif'e tüm gerçeği yani annesi olmadığını söyler. Ancak Demir'in de bunu bildiğini söylediğinde Elif'de olayı kaldıramaz ve hastane bahçesinden kaçar.

Herkes kız için endişelenir; Berrak ise her yerde Elif'i aramaya başlar. Demir'le gittikleri yerlerden birinde kızı bulur. Elif eve döner. Kız babasıyla konuşur. Herkes çok üzgündür. Elif'i ve Hulusi'yi teselli etmeye çalışırlar. Berrak ve Yaşar efendi de üzgündür. Diğer anneler hem Demir'le ilgili hem de kızıyla ilgili kendisini kötü hisseden Jale'yle ilgilenirler.

Şinasi karısına baba olmak istediğini söyler. Demir ismini vermek istedikleri bir çocuk evlat edinmek ister. Nurten de kabul eder. Şinasi çok mutlu olur. Selim isminde vakti zamanında okuttuğu bir psikiyatristen hayata küsen Elif'le ilgilenmesini rica eder. Çiftlikte şöför olarak çalışmaya başlar

Ercan hem Demir'in şirketteki yerine hem de Elif'e sahip olmaya çalışır. Ayşe ve Sevgi şirkette çalışmak ister. Güzide onların kıyafeti ve bilgisiyle dalga geçer. Ercan ise kendisini yeni ceo olarak tanıtarak onları şirketten atar. Hulusi bunu duyunca kızar ve çocuklarıyla şirkete gelir. Elif'i yeni ceo olarak teklif sunar. Herkes Elif'e destek olur ve kız ceo olur

Selim Berrak için babası Yaşar efendi ile görüşür ama adam ters konuşur ve kızıyla beraber olmalarını istemediğini açık açık söyler. Selim sonrasında annesine Berrak'a aşık olduğunu söyler ama kadın polis olduğu için Berrak'ı istemez. Kızla oğlunu beraber gören Sevgi kıza çok kötü laflar söyler. Berrak üzülüp giderken Selim annesine kızar. Selim çok üzgünken babasına da durumu anlatır. Hulusi olayı çözeceğini söyleyince adama sarılıp "Baba" da der. Berrak babasına oradan gitmek istediğini söyler. Sevgi mektup yazıp evi terk eder.

Ercan akşam Jale'yi arar ve Semiha Toprak'la ilgili konuşmak ister. Kadına şantaj yapıp şirkete gelmesini sağlar. Polisle korkuttuğu kadından Semiha ve bebeğiyle ilgili konuşmasını sağlar. Ercan derhal Hulusi ile konuşmak için çiftliğe gelir. O sırada Güzide'yi de oraya çağırır. Güzide'ye "Yıllar önce öldü zannettiğin bebeğin yaşıyormuş. Elif'miş" der. O an Hulusi de karşısındaki kadının Semiha olduğunu anlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder