Darısı Başımıza 2. bölüm özet. Ozan; Öykü ile ilgili sırrı saklayacak mı

İsteme başlangıcında Ozan'ı karşısında Cem'in abisi olarak gören Öykü bayılır. Canan anne Öykü'nün fenalaşmasını bahane gösterirken Öykü de bunu fırsata dönüştürüp istemeyi iptal eder. Aileler durumu anlamaya düzeltmeye çalışıp çocuklarıyla konuşurlar. Cem aileleri kaynaştırmak için kendi evlerinde akşam yemeği düzenler. Öykü ise Ozan'la konuşup aralarında geçenleri kardeşine söylememesi için konuşur.

Rüya ise kardeşinin başına gelenleri "Aşk doktoru" lakaplı Merter'e sanki kendi yaşamış gibi anlatır. Merter ona öpüştüğü kişiyle yüzleşmesi gerektiğini söyler. Rüya da Öykü için oteldeki adamı bulmaya çalışır. Bunun için de Merter ile otelin ana merkezine giderler. Kayıtlar kendilerine verilmeyince personel kılığına girerler. kriterlere uyan 5 kişinin ismine Rüya ulaşır

Tüm aile o akşam Cemlere yemeğe gider. Öykü'nün yurt dışında oyunculuk okuduğunu hatta ödülleri olduğunu ve film şirketinde çalışacağı haberini duyan Ozan; kızı çıkarcılıkla suçlar. Cem ise çoktan Öykü için şirkette bir oda ayarlatmıştır. Onu odada masaya yerleşmiş gören Ozan; olay çıkarır. Ozan sonrasında Öykü'den yeni filmlerinde başrol oynayacak bayan artist ile konuşmasını ve oynamaya ikna etmesini ister. Öykü  kızı ikna eder ve kız sözleşmeyi imzalar.

Bu arada Cem'in Öykü'yü aslında aldattığını öğreniriz. Filmin lansmanında tam da Zerrin'in iddia ettiği gibi Canan'ın yeni filminin hikayesi kadının babasının hikayesi çıkar. Zerrin deliye döner ve olay çıkarır. Abisinin de zamanında Canan'a aşık olduğu ve evlenmek istediğini öğreniriz. Yıllardır aynı hikayeyi anlatan Zerrin'in ailesi de kadının hikayeyi çaldığından emin olur

Cem ve Öykü'nün lansmandaki dansını kıskanan Ozan kızı İzmir de olanları söylemekle tehdit eder. Servet avcılığıyla suçlar. Kıza yüzüğünü verip bunun parasıyla yetinmesini söyler. Öykü çok içerleyip kızar ve Cem'e "Hemen evlenelim" der. Cem de sevinip herkese duyuru yapar. Ozan bunun üzerine onlara doğru yürümeye başlar. O sırada Rüya da kardeşinin otelde öpüştüğü kişinin Ozan olduğunu anlamıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder