Darısı Başımıza 4. bölüm özet. Öykü Cem'in evlilik teklifine evet diyor

Kaslı kasıntı erkek jönlerin ve şapşik kızların hüküm sürdüğü yaz ekranlarında light, sakin bir dizi Darısı Başımıza. Malesef bunlar olmadığı için reytingleri de çok iyi gitmiyor. Konusu sıradan evet ama zaten karmaşık konular Türk ekranlarında hiç kabul görmüyor. Yalnız tabi ki yan rollerdeki çekişmeler ve komediler olmasa dizinin bu reytingleri de alamayacağı gözle görülür bir gerçek.

Öykü Ozan'ın halini görür. Ozan ilk defa kendisine çemkirmeden kardeşini kaybetmekten nasıl korktuğunu fark ettirir. Öykü de hemen Cem'in yanına gidip ondan ayrılmak istediğini söyler. Arkasını döndüğünde Ozan da oradadır. Bir açıklama yapmadan giden kızın arkasından içmeye başlar. Sonrasında kızla konuşmak için sarhoş bir halde kapıya dayanır.

Öykü ve Cem'in ayrılmasından kendisini sorumlu tutan Rüya onları barıştırmak için Merter'den yardım ister. Cem ise defter yüzünden ayrıldıklarını düşünerek defteri bulmaya çalışır. Merter ise ikilinin tanıştıkları günü tekrar canlandırmaları gerektiği fikrindedir. Cem ertesi sabah kuaföre gidip Zerrin anneden özür dilemek için yemeğe davet eder. Annesini de çağırmıştır. Zerrin annenin hep bahsettiği babasının defterini annesinin gözü önünde kadına verir.

Ozan geçen bölüm Sude isimli başrol oyuncusunun kırdığı Aybars'ın gitarının benzerini bulur. Onu Öykü'ye verir. Sude'nin kapısına dayanıp özür dilemesini isteyen Aybars'a verir. Öykü illaki Sude'nin Aybars'tan özür dilemesini ister ama aslında istediği Ozan'ın kendisinden özür dilemesidir.

Zerrin anne kızına Cem'in defteri geri verdiğini ve çocuğun onu çok sevdiğini kaybetmemesini söyler. Aynı zamanda Merter ve Rüya'nın yardımıyla Cem Öykü'ye ilk tanıştıkları anı tekrar yaşatacak ve evlilik teklifini yenileyecektir. Ozan bunu duyunca gece Öykü'ye gidip sürprizi söyler ve barışmaması yönünde tehdit eder. Zerrin anne ise barışması yönünde ısrar eder.

Resmiye; Ferrin'in kızı Nur'un yazdığı ve Ozan'a göstereceği hikayeleri çantasından çalar. Çalındığını anlayınca Ferrin daha iyisini hazırlatır. Nur şirkete geldiğinde Cem onu staj için işe alır.

Derya sürekli Cem'i arayıp görüşmek ister ama çocuk istemeyince intikam yemini eder.

Şirkette Çağla Ozan'la baş başa kalma planları yapar ama Ozan bu olaylar yüzünden işe bile gelmemekte hatta haber de vermemektedir. O sırada Sude şirkete gelip her tarafı dağıtır ve Öykü'yle Ozan'ı çağırır.

Rüya fikir verdiği ve yardım ettiği için heyecanlanıp Merter'i öper. Sonra da kaçar. Bu öpücük Merter'in de hoşuna gider.

Öykülerin bahçesinde Londra da yaşadıkları ilk tanışmayı canlandırmaya çalışırlar. Cem o kadar güzel konuşur ki Öykü kabul eder. Cem, Ozan ve Öykü şirkete gidip Sude'ye müdahale ederler. Sude filminin çekimlerinin başında Öykü olmasını ister. Ozan bu duruma kızar ve Öykü'yle odasında kavga ederken Cem onların bir kısmını duyar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder