Ütopya Kim Elendi 14 Nisan Cem Mi Kaan Mı - Ütopya Kim Elendi 14 Nisan Salı


ÜTOPYA KİM ELENDİ 14 NİSAN 

Tv8 Ütopya yarışmasında eleme heyecanı başladı ve gereken planlar yapılarak elenecek ismin kimin olacağı üzerine kararlar verilmeye başlandı.

Ütopya grupları olan Cafe Grubu ve Tektaş Grubu kendi aralarında potaya kimi sokmak istedikleri konusunda kararlar almaya başadı.

14 Nisan Ütopya elemesinde kimin eleneceği bütün Ütopya severler tarafından merakla beklenen bir konu.

Artık sadece internet üzerinden oylama yapılmayacak. Son gün Ütopya'ya gelen zarfta yarışmacılara gereken bilgiler verilerek değişiklik konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ütopya yeni eleme sistemi nasıl olacak diye merak eden okuyucularımız için gerekli bilgileri sizlere sunmaya devam ediyoruz.

Ütopya yarışmasına sonradan dahil olan iki isim olan Cem ve Kaan yarışmada nasıl bir grafik çizdi elenen isim kim oldu bütün bilgiler eleme sonrası sitemizde sizilerle olacak.

Ütopya yarışmacıları yeni gelen sms sistemi ile yapılacak oylamaya farklı yorumlar getirildi ve değişik önlemler alınarak kararlar değiştirildi.

Bireysel olarak yarışan yarışmacılar tedirgin oldular çünkü artık katılımcısı oldukları grubun desteğini alamamaktan korkuyorlar.

Cafe grubunun yeni üyesi olan Harun şimdiden büyük planlar içerisine girerek Serkan ve Tuncay'ın fikirlerinde değişiklik yapmaya ve ortak bir karar almaya çalışıyor.

ÜTOPYA KİM ELENDİ 14 NİSAN CEM Mİ ? KAAN MI ?

Ütopya yarışmasına sonradan dahil olan Kaan ve Cem için eleme anı yaklaştı bu yeni katılan isimden bir tanesi 14 nisan salı akşamı Ütopya yarışmasına veda edecek.

Yarışmada kalan isim ise Ütopya yarışmasında serüvenine devam edecek. Kalan isim hangi grubu seçecek. Cem yada Kaan hangisi elenecek kalan ismin grubu hangisi olacak yoksa Bahadır gibi bireysel mi kalacaklar.

Ütopya 14 Nisan elenen isim yarışma saatinde belli olunca bilgiler güncellenecektir...






ütopya kim elendi 14 nisan,ütopya kaan elendi mi,ütopya cem elendi mi,ütopya kim elendi,ütopya bu akşam kim elendi,ütopya en son kim elendi,ütopya 14 nisan eleme,ütopya kim gitti,ütopya 14 nisan kim gitti,cem mi kaan mı elendi ,cem kaan kim elendi ütopya,salı akşamı ütopya kim elendi,ütopya elenen isim,ütopya elenen kim oldu
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder