Acunn.com Survivor Sms Sıralaması 14 Nisan - Survivor All Star Sms Sıralaması


Acunn.com Survivor Sms Sıralaması 14 Nisan

Survivor All Star yarışması büyük bir ilgi ve alaka görerek sevilen ve izlenme rekorları kırarak yayınlandığı gün en çok izlenen programlar arasında yerini alıyor.

14 Nisan Salı günü Survivor All Star sms sıralamasına göre Ünlüler takımından bir isim yarışmaya veda edecek. Survivor Sms sıralamasında birinci olan isim ise elenmesi için bir isim söyleyecek.

Ayağı alçıda olan ve uzun bir süredir yarışmalarda yarışamayan Ünlüler takımında ki Anıl Tetik'in eksiliği Ünlüler takımında bariz bir şekilde belli olurken erkek yarışmacılara büyük görev düşüyor.

Anıl Tetik yakında alçılarının alınacağını ve tekrar yarışmalara döneceğini sevenlerine müjdeli.Anıl Tetik yakında tekrardan yarışabilecek mi alçıları ne zaman alınacak birlikte göreceğiz..

Her hafta yayınlanan bölümlerinde birbirinden ilginç ve zorlu mücadeleler veren Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmada büyük efor sarf ediyorlar.

Yapılan dokunulmazlık oyunlarında galip gelen takımdan eleme günü yarışmacı ayrılmazken kaybeden takım bir isim belirliyor.

Son dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımı oldu. 12 Nisan pazar günü yapılan ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyine elenecek ismi belirlemek üzere giden takım Ünlüler Takımı oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise Merve Aydın oldu. Merve aydın ilk kez bireysel dokunulmazlık sembolünü boynuna takmış oldu. Ve ada konseyinde ünlüler takımı birer birer elenmesi istedikleri ismi yazdı.

14 NİSAN SURVİVOR ALL STAR SMS SIRALAMASI 


1- ANIL
2- BERNA
3- SERENAY
4- MERVE AYDIN
5- HAKAN
6- PASCAL
7- DOĞUKAN
8-  MERVE OFLAZ(Elendi)



Merakla beklenen Survivor Sms Sıralaması 14 Nisan Salı günü Acunn.com adresinde sms sıralaması açıklanacak ve yarışmaya en az sms oyu alan isim veda edecek. Ada konseyinde Ünlüler takımından ismi yazılan Merve Oflaz'ın ve Berna'ın karşısına sms sıralamasında birinci olan isim kimi çıkarak merakla bekleniyor.

14 Nisan Salı Survivor Sms Sıralaması yarışma gününde açıklanacaktır...

Ünlüler takımında Ünlüler Ada konseyinde ismi yazılan isim ve sms ile halk oylamasına kalan isim Merve Oflaz ve Berna oldu...





acunn.com survivor all star sms, acunn.com survivor all star sms sonuçları,14 nisan survivor sms sıralaması,merve oflaz elendi mi,survivor sms sonuçları 14 nisan,14 nisan survivor sms sıralaması,sms sonuclari 12 nisan survivor, survivor unluler sms sonuclari, sms siralama sonuclari 12/04/2015, unluler sms birincisi kim 12 nisan, acunn sms sonclari 12 nisan pazar unluler, www acunn sms sonuçları ünlüler takımı 12 04 2015
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder