Sesi Çok Güzel Yarışması - Sesi Çok Güzel İhbar Formu - Sesi Çok Güzel Yarışmacıları


SESİ ÇOK GÜZEL YARIŞMASI FOX TV

Ekranlarda yepyeni bir program yayın hayatına başlıyor ve izleyicisi ile buluşmak için ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Fox Tv ekranlarında yarın akşam başlıyor.

Yeni bir proje olan Sesi Çok Güzel yarışması sesi çok güzel olan fakat bunu gerekli yerlerde ve zamanlarda insanlara duyuramamış olan insanlar için büyük bir fırsat olacak.

Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen’in jüri üyeliğini yapacağı Sesi Çok Güzel yarışmasında keşfedilmeyi bekleyen insanlar kendilerini gösterme ve ispatlama şansı bularak yeteneklerini milyonlara duyuracak.

Jüri üyeleri olan ve başarısını ve yeteneğini Türk halkına ispatlamış olan usta isimler Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen ülkenin her yerinde sesi çok güzel olan kişilerin peşlerine düşecek ve onları bulup kendilerine bir şans verecek.

Sesi Çok Güzel yarışmasının ilk bölümü 15 Nisan Çarşamba günü Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak ve yeni keşfedilmiş sesleri türk halkına tanıtmaya başlayacak.

Sesi Çok Güzel yarışmasının sunuculuğunu yapacak olan isim ise Emre Karayel olacak. Jüri olarak ise yarışmada Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen yer alacak yeni sesler keşfetmeye çalışacak.

SESİ ÇOK GÜZEL İHBAR FORMU 

Fox Tv ekranlarında 15 Nisan Çarşamba günü ilk bölümü ile başlayacak olan Sesi Çok Güzel yarışması büyük ilgi ile beklenen yarışmalar arasında yer alıyor.

Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen gelecek ihbarlar sonucunda sesi çok güzel olan sesleri aramaya başlayacak ve onların peşine düşecekler.

Sizinde etrafınızda sesi çok güzel olan ve bunu kimselere duyuramamış olan arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi Sesi Çok Güzel yarışmasına ihbar edin yarışma jürileri onları bulup yarışmaya çıkartsın.

Sesi Çok Güzel İhbar Formu
 sesi-çok-güzel-ihbar-formu


Etrafınızda sesi güzel kişiler varsa ihbar edebilirsiniz...

Yorum bölümünden sesi güzel olan arkadaşlarınızı bildirebilirsiniz..





sesi çok güzel yarışması,sesi çok güzel ihbar formu,sesi çok güzel ihbar  nasıl edilir,sesi çok güzel ihbar etme,sesi çok güzel ihbar,sesi çok güzel yarışması ihbar,sesi çok güzel ihbar nasıl edilir,sesi çok güzel ihbar,gökhan türkmen yarışma jürisi,sibel can sesi çok güzel yarışması,sertab erener sesi çok güzel yarışması,sesi çok güzel yarışması ilk bölüm yarışmacıları
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder