Survivor Sms Sıralaması 22 Nisan Çarşamba - Acunn.com Survivor Sms Sonuçları - Survivor Kim Elendi


SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI

Survivor All Star yarışması büyük bir ilgi ve alaka görerek sevilen ve izlenme rekorları kırarak yayınlandığı gün en çok izlenen programlar arasında yerini alıyor...

Her hafta yayınlanan bölümlerinde birbirinden ilginç ve zorlu mücadeleler veren Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmada büyük efor sarf ediyorlar.

Yapılan dokunulmazlık oyunlarında galip gelen takımdan eleme günü yarışmacı ayrılmazken kaybeden takım bir isim belirliyor.

19 nisan Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanarak adalarına mutlu ve rahat döndüler.

Yarışmanın ardından ada konseyine giden Gönüllüler takımı adaya veda etmesi üzerine elenmesini istedikleri isimleri yazarak oy kullandılar.

Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyunu sonucunda ada konseyinde yapılan oylamada en çok ismi yazılan yarışmacılar Hasan ve Bozok oldu.

Peki yarışmaya kim veda edecek halk oylamasında en çok oyu alan kim olacak ve elenmesi için kimin adını söyleyecek merakla bekleniyor.

Gönüllüler takımından 22 Nisan Çarşamba günü kim elenecek. Ada konseyinde Gönüllüler takımında en çok adı yazılan isim olan Hasan ve Bozok halk oylamasına kalarak eleme gecesinde birisi yarışmaya veda edecek.

22 NİSAN SMS SIRALAMA SONUÇLARI

  • HASAN
  • TURABİ
  • HİLMİ CEM
  • BOZOK
  • SAHRA
  • BEGÜM
  • ÖZLEM(Elendi)
  • NADYA

  • 19 NİSAN GÖNÜLLÜLER ADA KONSEYİNDE KİMİN ADI YAZILDI

    Survivor All Star yarışmasında yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler takımı oldu ve ada konseyinde yarışmadan elenmesini istedikleri yarışmacının adını yazdılar. Gönüllüler takımında kim kimin adını yazdı.

        Survivor TURABİ, "HASAN" yazdı,
        Survivor HİLMİ CEM, "HASAN" yazdı,
        Survivor HASAN, "BOZOK" yazdı
        Survivor BOZOK, "HASAN" yazdı,
        Survivor NADYA, "HASAN" yazdı
        Survivor BEGÜM, "BOZOK" yazdı,
        Survivor SAHRA, "BOZOK" yazdı,
        Survivor ÖZLEM, "BOZOK" yazdı

    Gönüllüler takımından yapılan oylama sonucunda en çok ismi yazılan isim Hasan ve Bozok oldu. İki yarışmacıda takımından 4'er oy alarak sms oylamasına kaldılar. 22 Nisan Çarşamba günü acunn.com survivor sms sıralamasına göre en az oyu alan isim veda edecek.


    22 NİSAN SURVİVOR ALL STAR ELENEN İSİM ÖZLEM. ....

    Survivor All Star yarışmasında elemeye kalan isim Gönüllüler takımından Hasan ve Bozok oldu 22 Nisan akşamı yarışma saatinde açıklanacaktır.

    Elenen isim yarışma saatinde belli olacak.





    acunn.com sms sonuçları.acunn.com halk oylaması sonuçları,22 nisan survivor sms sıralaması,acunn.com survivor sms sonuçları 22 nisan çarşamba,survivor kim elendi,hasan elendi mi, bozok elendi mi, 19 nisan hasan elendi mi, survivor hasan elendi mi, survivor all star hasan elendi mi,  survivor all star bozok elendi mi, 19 nisan survivor all star hasan elendi mi, 19 nisan gönüllüler kim elendi, 19 nisan survivor kim elendi, 22 nisan survivor kim elendi,survivor sms,survivor 22 nisan çarşamba sms birincisi,survivor sms birincisi kim oldu
    kaynak = onceburada.blogspot.com

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder