Diriliş Ertuğrul Halime Hatun (esra Bilgiç) Kimdir - Esra Bilgiç Kimdir Biyografi Ve Resimleri

DİRİLİŞ ERTUĞRUL HALİME SULTAN
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
TRT1 ekranlarının sevilen ve beğenilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Osmanlının kuruluş yıllarını anlatan dönem dizisi olan Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Diriliş Ertuğrul dizi oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşener, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Cengiz Coşkun gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı sevilen dizide dikkat çeken oyuncuların başında ise Esra Bilgiç gelmektedir.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterini canlandıran Esra Bilgiç sevilen ve hakkında bilgi araştırılan oyuncuların başında gelmektedir. Yazımızın devamında Esra Bilgiç ile ilgili bilgileri ve Halime hatun kimdir, kaç yaşındadır gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul Dizisi Halime Hatun Kimdir?

Esra Bilgiç Kimdir
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Halime Hatun karakterini canlandıran Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da doğmuştur. 177 cm boyunda olan Esra Bilgiç Hacette Üniversitesi Arkeoloji bölümü ve Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim aldı. Esra Bilgiç’in ilk televizyon deneyimi “Diriliş: Ertuğrul Gazi” adlı dizide Ertuğrul Gazi’yi canlandıran Engin Altan Düzyatan’ın eşi rolünde Halime Hatun karakterini canlandırması olmuştur. 

Oyunculuk dışında Moda tasarımıyla da ilgilenen Esra Bilgiç, dizi için at binme dersleri aldı. Diriliş dizisinde Halime Sultan rolü ve güzelliği ile dikkat çeken oyuncu dizinin aranan isimlerindendir.

Halime Hatun (Haime) Kimdir? 
Türkmen bir ailenin çocuğudur. Ertuğrul Gazi’nin eşi ve Osman Bey’in annesidir. 1281 yılında vefât eden Hâime Hânım'ın mezarı Söğüt'te kocası Ertuğrul Gazi'nin türbesinin bahçesindedir. 

diriliş ertuğrul halime sultan kimdir, halime hatun kimdir, halime hatun diriliş, diriliş ertuğruldaki halime kimdir, diriliş dizi oyuncuları, diriliş ertuğrul dizi oyuncu isimleri, ertuğrulun karısının ismi, dirilis ertugrul halime sultan, diriliş dizisi karakter isimleri, esra bilgiç kimdir, esra bilgic kaç yaşında, esra bilgic resimleri, esra bilgic boyu kilosu kac, esra bilgiç biyografi,

Esra Bilgiç Resimleri

kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder