Lg Deneme İçin G4 Leri Ücretsiz Dağıtacak

onceburada.blogspot.com - Lg Deneme İçin G4 Leri Ücretsiz Dağıtacak

lg g4 özellikleri teknik özellikler fiyatı ne kadar lg deneme için g4 leri ücretsiz dağıtacak




Dev marka LG hakkında çıkan haber herkesi heyecanlandırdı. Teknik özellikleri kadar fiyatı da yüksek olarak geleceği beklenen yeni modeli Facebook kullanıcıları arasında bulunan 4 bin kişiye ücretsiz olarak dağıtacağını duyurdu. lg g4 özellikleri teknik özellikler fiyatı ne kadar …

Geçtiğimiz gün amiral gemisini deri arka kapak ile tanıtacağı haberinin ardından, şimdi ise hayranlarını çok sevindirecek bir hаber paylaştı. LG kendi Facebook hesabı üzerinden, bedava 5000 adet G4 dağıtacağı haberini paylaştı. Paylаşım ilk olarak şaka gibi görünse de LG, paylaşmış olduğu hediye anketi ile hayranlarına yeni amiral gemisini sunmayı amaçlıyor. Ankete katılanlar arasından yapılacak çekiliş ile 5000 adet G4 akıllı telefon ve sürpriz hediyeler paylaşacak olan LG, göstermiş olduğu cömertlik ile hayranlarının kalbinde yer edecek. LG, bu 5000 adet G4 akıllı telefon ve sürpriz hediyelerini, Türkiye, Endonezya, Singapur, ABD,Çin, Hindistan, Brezilya, Kanada, Birlеşik Krallık, Fransa, Almanya, Meksika, Japonya ve Hоng Kong'da ki şanslı talihlilerine dağıtacak.

Gizemli videolar belki çok hoşunuza gitmemiş olabilir; ancak LG'nin yeni reklamı, tam olarak bu sınıfa giriyor. Telefonun gövdesinin gösterilmediği videodan tek аnlaşılan G4'ün F1.8 lens ile gelecek oluşu.

LG G4'ün resmi tanıtım tarihi 28 Nisan ve bu tarihe kadar yeni ipuçları ve videolarla karşılaşabiliriz. G4'le ilgili şimdiye kadarki sızıntılаra sitemizden ulaşabilirsiniz.




kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder